ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Μετακομίζει στην Αλ Ντουχάιλ ο Μάντζουκιτς

Juventus' Mario Mandzukic celebrates after he scored his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at Milan's San Siro stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Mario Mandzukic celebrates after he scored his side's first goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at Milan's San Siro stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μετά από 4,5 χρόνια στην Γιουβέντους ο Μάριο Μάντζουκιτς ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Κατάρ για να φορέσει τη φανέλα της Αλ Ντουχάιλ έναντι ενός πλουσιοπάροχου συμβολαίου.

Ούτε Μίλαν, ούτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Μάριο Μάντζουκιτς έγινε μήλον της Έριδος για πολλούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, ωστόσο ο νέος σταθμός στην καριέρα του θα είναι -όπως όλα δείχνουν- στην Ασία και συγκεκριμένα στο Κατάρ.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, υπήρχε συμφωνία του 33χρονου Κροάτη φορ και της Αλ Ντουχάιλ, με τον παίκτη να περνάει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και να είναι πλέον θέμα χρόνου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της.

Αυτό θα έχει ισχύ μέχρι το 2021 και θα του αποφέρει συνολικά το ποσό των 12.000.000 ευρώ, με τον Μάντζουκιτς να γίνεται έτσι συμπαίκτη με τον πρώην συμπαίκτη του στην Γιουβέντους, Μπενατιά, και τους μπιανκονέρι να υπολογίζεται πως θα βάλουν από 4 μέχρι 6 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία τους που τον αφήνουν ελεύθερο πριν λήξει το συμβόλαιό του.

Σημειώνεται πως ο δευτεραθλητής κόσμου με την εθνική Κροατίας αφήνει την Γιουβέντους έχοντας απολογισμό 118 ματς με 31 γκολ στην Serie A, ενώ συνολικά μετράει 44 γκολ σε 162 αγώνες.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ