ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Κάνει πρόταση στην Σίτι για τον Μαχρέζ

Manchester City's Riyad Mahrez during the English League Cup quarterfinal soccer match at the King Power stadium in Leicester, England, Tuesday, Dec.18, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Riyad Mahrez during the English League Cup quarterfinal soccer match at the King Power stadium in Leicester, England, Tuesday, Dec.18, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Γιουβέντους φέρεται να χτυπάει την πόρτα της Σίτι και να καταθέτει πρόταση στον Ριάντ Μαχρέζ, προκειμένου να τον κάνει κάτοικο Τορίνου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Αλγερινός εξτρέμ δεν είναι ευχαριστημένος στη Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με την "Sun" η Γιουβέντους φέρεται να καταθέτει τον Ιούλιο στους "Πολίτες" πρόταση που φθάνει στα 70 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Μαχρέζ φέτος χρησιμοποιείται κυρίως ως αλλαγή από τον Πεπ Γκουρντιόλα έχοντας ξεκινήσει βασικός μόλις στα 11 από τα 28 παιχνίδια της Premier League. O ανταγωνισμός για τον Αλγερινό είναι μεγάλος καθώς στην θέση του αγωνίζονται και οι Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ και Σανέ.

Πάντως, ο ίδιος ο Γκουαρντιόλα αναγνωρίζει την αξία του Μαχρέζ, στον οποίο ζήτησε συγγνώμη για τα λίγα λεπτά συμμετοχής που του δίνει. " Είμαστε χαρούμενοι με αυτόν, αλλά δυστυχώς δεν είμαι καλός μαζί του και δεν μπορώ να του δώσω τα λεπτά που αξίζει", δήλωσε ο προπονητής της Σίτι.

Μένει να φανεί αν θα εκμεταλλευθεί το παραπάνω γεγονός η Γιουβέντους.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ