ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Επίσημα βοηθός του Πίρλο ο Τούντορ

Udinese coach Igor Tudor gives indications during the Serie A soccer match between AC Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Udinese coach Igor Tudor gives indications during the Serie A soccer match between AC Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε τους ανθρώπους που θα πλαισιώνουν τον Αντρέα Πίρλο στην ομάδα, με τον Ιγκόρ Τούντορ να αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του "Maestro".

Βοηθός του Αντρέα Πίρλο στη Γιουβέντους είναι κι επίσημα ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο Κροάτης πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του "Maestro" στη νέα εποχή των "μπιανκονέρι", ενώ στο τεχνικό τιμ θα είναι κι οι Ρομπέρτο Μπαρόνιο και Αντόνιο Γκαλιάρντι.

Ο Τούντορ έχει εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς ήταν προπονητής της Ουντινέζε για 25 παιχνίδια. Από τον Ιανουάριο ήταν στη Χάιντουκ Σπλιτ με την οποία έλυσε το συμβόλαιό του. Πέρα από τον ΠΑΟΚ και την Ουντινέζε, έχει καθίσει στον πάγκο των Καραμπουκσπόρ και Γαλατασαράι.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ