ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Αυτοανακοινώθηκε ο Ράμσεϊ

Arsenal's Aaron Ramsey celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Emirates stadium in London, Tuesday, Jan. 1, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Aaron Ramsey celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Emirates stadium in London, Tuesday, Jan. 1, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Άαρον Ράμσεϊ προχώρησε ο ίδιος στην ανακοίνωση της νέας του ομάδας, που θα είναι η Γιουβέντους, από τη στιγμή που την 1η Ιουλίου έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Από τη στιγμή που η Γιουβέβντους είχε ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Άαρον Ράμσεϊ από τον περασμένο Φεβρουάριο δεν έμενε να κάνει κάτι για να τον καλωσορίσει.

Για αυτό και ο ίδιος ο Ουαλός φρόντισε να... αυτοανακοινωθεί από τη στιγμή που πλέον μπήκαμε στον Ιούλιο και στις 30 Ιουνίου έληξε το συμβόλαιο του με την Άρσεναλ μετά από 11 χρόνια παρουσίας στο "Emirates".

Ο Ράμσεϊ ανέβασε μια φωτογραφία του στο twitter με τη φανέλα της Γιουβέντους και λίγη ώρα αργότερα ο σύλλογος της Ιταλίας έκανε retweet τη φωτογραφία.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ