ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Αγώνας δρόμου για να προλάβει την Λιόν ο Ντιμπάλα

Juventus' Paulo Dybala celebrates scoring during the Serie A soccer match between Bologna FC and Juventus FC at Stadio Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Monday June 22, 2020. (Massimo Paolone/LaPresse via AP)
Juventus' Paulo Dybala celebrates scoring during the Serie A soccer match between Bologna FC and Juventus FC at Stadio Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Monday June 22, 2020. (Massimo Paolone/LaPresse via AP) MASSIMO PAOLONE/LAPRESSE VIA AP

Ο τραυματισμός του Πάουλο Ντιμπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σαμπντόρια μόνο επιπόλαιος δεν ήταν για τον Αργεντινό επιθετικό, με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την κρίσιμη ρεβάνς με την Λιόν για τους "16" του Champions League.

Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Σαμπντόρια στο "Allianz Stadium" το βράδυ της Κυριακής και πανηγύρισε σπίτι της την κατάκτηση του 9ου διαδοχικού σκουντέτο, ωστόσο την επόμενη ημέρα δεν συναντά κανείς μόνο χαμόγελα στο Τορίνο αλλά και προβληματισμό.

Aυτό έχει να κάνει με το μέτωπο των τραυματιών, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να βλέπει τους Ντανίλο, Ντε Λιχτ και Ντιμπάλα να αποχωρούν τραυματίες κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα του Ρανιέρι και να κινδυνεύει να μην τους έχει όλους στη διάθεσή του για το καθοριστικό ματς της 7ης Αυγούστου με την Λιόν.

Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με τον Πάουλο Ντιμπάλα, με τον "Joya" να αποχωρεί πριν καν λήξει το πρώτο μέρος (δίνοντας τη θέση του στον Ιγκουαΐν) και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Δευτέρα να δείχνουν πρόβλημα στον αριστερό μήρο.

Όπως έκανε γνωστό η βέκια σινιόρα, η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για αγώνα δρόμου από πλευράς Τορινέζων για να είναι απόλυτα έτοιμος να τους ενισχύσει στον "τελικό" της 7ης Αυγούστου με την Λιόν, εκεί που η πρωταθλήτρια Ιταλίας των εννέα τελευταίων ετών καλείται να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου αγώνα στην Γαλλία για να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ