ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Τρία χρόνια εκτός γηπέδων ο οπαδός που έκανε ομοφοβική επίθεση

Chelsea's Ngolo Kante, left, celebrates after scoring the opening goal with his teammate Chelsea's Cesar Azpilicueta during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge in London, Saturday Dec. 8, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's Ngolo Kante, left, celebrates after scoring the opening goal with his teammate Chelsea's Cesar Azpilicueta during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge in London, Saturday Dec. 8, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Η Τσέλσι τιμώρησε οπαδό της με τρία χρόνια αποκλεισμό και πρόστιμο. Ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί με την κατηγορία της ομοφοβικής επίθεσης κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μπράιτον.

Οπαδός της Τσέλσι, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε εκδιωχθεί από το γήπεδο Amex κατά την διάρκεια του ματς με τη Μπράιτον, εξαιτίας ρατσιστικής και ομοφοβικής συμπεριφοράς.

Ο 20χρονος, Τζορτζ Μπράντλεϊ, δεν θα μπει ξανά σε γήπεδο για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ θα αναγκαστεί να πληρώσει και 1.000 ευρώ πρόστιμο.

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αστυνομία του Σάσσεξ για την βοήθειά της να αντιμετωπίσουμε αυτό το ανούσιο περιστατικό. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα" ήταν η τοποθέτηση της Μπράιτον.

Να τονιστεί, δε, πως πριν μερικές ημέρες η Τσέλσι τιμώρησε ακόμα τέσσερις οπαδούς με αποκλεισμό από το γήπεδο εξαιτίας ρατσιστικής επίθεσης στον Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι.

AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ