ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Σάρι έριξε σπόντα για τις αντεπιθέσεις του Κόντε!

Chelsea's team manager Maurizio Sarri gives instructions to Chelsea's Eden Hazard, right, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Dec. 22, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's team manager Maurizio Sarri gives instructions to Chelsea's Eden Hazard, right, during the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Dec. 22, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έκανε την αυτοκριτική του μετά τη βαριά ήττα από την Μπόρνμουθ αλλά πέρα από την άμυνα πέρασε και στην... επίθεση, αφήνοντας αιχμές για τον προκάτοχό του στον πάγκο της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε.

Η εκκίνησή του στην Τσέλσι ήταν φανταστική και έκανε άπαντες να τον...ερωτευτούν με την πρώτη ποδοσφαιρική ματιά ωστόσο το τελευταίο διάστημα τα πράγματα δεν είναι τόσο ειδυλλιακά για τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Και δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά από τη στιγμή που οι "μπλε" μετρούν πέντε ήττες στα 12 τελευταία ματς πρωταθλήματος, με την τελευταία να ανοίγει μάλιστα τον ασκό του Αιόλου αφού συνδυάστηκε με ένα ντροπιαστικό σκορ (0-4) στην έδρα της Μπόρνμουθ.

Ο Σάρι δεν φαίνεται πάντως διατεθειμένος να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να επιβάλλει στην ομάδα του και το ξεκαθάρισε ρητά και κατηγορηματικά στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα με την Χάντερσφιλντ για την 25η αγωνιστική της Premier League.

"Η κατάσταση στην Premier League είναι πολύ συγκεκριμένη: υπάρχουν τρεις ανώτερες ομάδες επειδή ακολουθούν ένα πλάνο και έχουν υπομονή, ενώ έχουν κρατήσει τον ίδιο προπονητή τα τελευταία χρόνια.

Στην πρώτη σεζόν η Λίβερπουλ του Κλοπ τερματισε στην 8η θέση. Ήξερα πως θα υπάρχουν δυσκολίες, εδώ το επίπεδο είναι πολύ υψηλό.

Συμμερίζομαι την απογοήτευση των φιλάθλων μας αλλά σε αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να έχουν υπομονή. Γιατί να αλλάξουμε το αγωνιστικό ματς πλάνο;

Εγώ θέλω να καταφέρουμε να πετύχουμε ακολουθώντας το δικό μας Plan A, δεν υπάρχει για μας Plan B", τόνισε μεταξύ άλλων ο 60χρονος τεχνικός, για να αφήσει και μία σπόντα για τον Αντόνιο Κόντε, τον οποίο διαδέχτηκε στον πάγκο των Λονδρέζων το περασμένο καλοκαίρι.

"Αυτή η ομάδα είχε συνηθίζει να παίζει και να κερδίζει με άλλο σύστημα, που στηριζόταν στις αντεπιθέσεις. Εγώ είμαι ονειροπόλος και θέλω οι παίκτες μου να παίζουν σύμφωνα με το δικό μου όραμα, δηλαδή με κατοχή μπάλας και έλεγχο του αγώνα".

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ