ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Σάρι αισιοδοξεί για Ιγκουαΐν αλλά θέλει και διάδοχο του Φάμπρεγας

Chelsea's team manager Maurizio Sarri, center, gives instructions during the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at Vicarage Road stadium in Watford, England on Wednesday, Dec. 26, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's team manager Maurizio Sarri, center, gives instructions during the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at Vicarage Road stadium in Watford, England on Wednesday, Dec. 26, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Μαουρίτσιο Σάρι πολιορκήθηκε από τους δημοσιογράφους για να μιλήσει για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το deal, αλλά αναφέρθηκε και στην ανάγκη να καλυφθεί το κενό του Φάμπρεγας.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος βρίσκεται στο δεύτερο μισό της ωστόσο οι φίλοι της Τσέλσι θα πρέπει να κάνουν υπομονή καθώς όλα δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες οι "μπλε" θα ενισχυθούν ουσιαστικά.

Το πρώτο μάλιστα απόκτημα αναμένεται να είναι ηχηρό, καθώς μετά τη συμφωνία με την Γιουβέντους όλα δείχνουν πως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θα μετακομίσει στο Λονδίνο και το μόνο που απομένει είναι να έρθει και η συμφωνία με τον ίδιο.

Οι Λονδρέζοι δεν πρόλαβαν την προθεσμία ώστε να μπορέσουν να τον δηλώσουν για το ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Άρσεναλ το βράδυ του Σαββάτου στο "Emirates Stadium" (23 αγωνιστική Premier League), ωστόσο τα αγγλικά ΜΜΕ εκτιμούν πως ο Αργεντινός θα είναι σε θέση να κάνει το ντεμπούτο του την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στην Τότεναμ, στον δεύτερο ημιτελικό των δύο ομάδων για το League Cup.

Τι άποψη έχει ο Μαουρίτσιο Σάρι για όλα αυτά; Ο Ιταλός τεχνικός δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής και προσπάθησε να τους αποφύγει μέσα από λεκτικές ντρίμπλες, παραπέμποντας στην Μαρίνα Γκρανόβκαγια που χειρίζεται τις μεταγραφές της Τσέλσι.

AC Milan's Gonzalo Higuain and his teammates celebrate at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Spal, at the San Siro stadium, Saturday, Dec. 29, 2018. Milan won 2-1. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Gonzalo Higuain and his teammates celebrate at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Spal, at the San Siro stadium, Saturday, Dec. 29, 2018. Milan won 2-1. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Πόσο κοντά είνα η έλευση του Γκονσάλο; Δεν ξέρω, θέλω να είμαι ξεκάθαρος αλλά δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Μίλησα με την Μαρίνα Γκρανόβσκαγια πριν δύο εβδομάδες, της είπα πώς θα ήθελα να βελτιώσω την ομάδα.

Είμαι αισιόδοξος, ξέρω ότι η Μαρίνα δουλεύει σκληρά αλλά δεν ξέρω τίποτα από τα μεταγραφικά. Δεν την καλώ κάθε βράδυ, δεν θέλω να ξοδεύει τις πνευματικές μου δυνάμεις στα μεταγραφικά γιατί έτσι δεν θα είχα χρόνο να προετοιμάζω τα παιχνίδια", τόνισε ο Σάρι, με τον οποίο ο Ιγκουαΐν είχε την καλύτερη σεζόν του στη Serie A (38 γκολ τη σεζόν 2015-16), για να μιλήσει στη συνέχεια για τους Φάμπρεγας και Μοράτα.

"Έχουμε ανάγκη από έναν αντικαταστάτη του Φάμπρεγας (σ.σ. πουλήθηκε στην Μονακό), η Μαρίνα ξέρει πώς σκέφτομαι, δεν είμαι απογοητευμένος. Ο Μοράτα δεν ξέρω αν θα παίξει με την Άρσεναλ αλλά κάνει προπονήσεις μαζί μας.

Ξέρω πως είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για αυτόν, όπως και για κάθε παίκτη που το όνομά του εμπλέκεται σε μεταγραφική περίοδο".

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein, AP Photo/Antonio Calanni

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ