ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Η νέα φανέλα αφιερωμένη στο "Στάμφορντ Μπρίτζ"

Chelsea's Eden Hazard controls the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, April 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's Eden Hazard controls the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, April 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Τσέλσι παρουσίασε τη νέα της εμφάνιση για την επόμενη σεζόν και είναι αφιερωμένη στο γήπεδό της, το "Στάμφορντ Μπρίτζ".

Λίγο πριν η Τσέλσι δώσει την πρώτη της μάχη για τα ημιτελικά του Europa League απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, προχώρησε στην παρουσίαση της νέας της εμφάνισης.

Η φανέλα, η οποία θα φορούν οι Λονδρέζοι την επόμενη σεζόν, είναι αφιερωμένη στο "Στάμφορντ Μπρίτζ", κάτι που φαίνεται στις γραφικές λεπτομέρειες που κοσμούν το κλασικό μπλε της Τσέλσι. Ακόμη, στο εσωτερικό της, υπάρχει ένα λιοντάρι με το σύνθημα " Η περηφάνια του Λονδίνου" να είναι γραμμένο γύρω του.

Πρωταγωνιστές στην παρουσίαση είναι ο Έντεν Αζάρ, κόντρα στις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ, ο Ενγκολό Καντέ και ο νεαρός, Ίθαν Αμπάντου.

Οι φίλοι των "μπλε" που θέλουν να δουν την ομάδα τους με τη νέα εμφάνιση θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Τσέλσι στις 5 Μαΐου κόντρα στη Γουότφορντ.

Δείτε παρακάτω τη νέα φανέλα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Europa League: Πού και πότε θα δείτε τους δυο πρώτους ημιτελικούς
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ