ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ενεργοποιεί σούπερ "βόμβα" με Αζάρ!

Chelsea's Eden Hazard celebrates after scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Brighton & Hove Albion at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Eden Hazard celebrates after scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Brighton & Hove Albion at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, April 3, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Εντέν Αζάρ, με την "Marca" να αποκαλύπτει πως η συμφωνία έκλεισε και ο Βέλγος υπογράφει εξαετές συμβόλαιο εντός των προσεχών ημερών!

Ένα βήμα από την ολοκλήρωσή της είναι η συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Εντέν Αζάρ προκειμένου ο Βέλγος μεσοεπιθετικός να γίνει ο ηγέτης της μεσοεπιθετικής γραμμής, με την "Marca" να αποκαλύπτει πως την ερχόμενη εβδομάδα ο παίκτης θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας με τους "μερένγκες".

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 28χρονος θα ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα μέσα στις προσεχείς ημέρες για να βρει σπίτι όπου και θα μένει σε λίγους μήνες από τώρα αλλά και να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal με την Ρεάλ, με τον παίκτη να θεωρείται από τον Ζινεντίν Ζιντάν ως ο ιδανικός πάνω στον οποίο να "χτίσει" την νέα Ρεάλ.

Ρεάλ: Ενεργοποιεί σούπερ "βόμβα" με Αζάρ!

Είναι άλλωστε στην καλύτερη φάση της καριέρας του αλλά και σε ιδανική ποδοσφαιρική ηλικία, με τους Μαδριλένους να έχουν μάλιστα φλερτάρει έντονα μαζί του το καλοκαίρι του 2018, αλλά να μην προχωρούν στην τελική κίνηση και έτσι να παραμένει και αυτή τη σεζόν στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Σημειώνεται πως τη φετινή σεζόν ο Αζάρ μετράει ήδη 14 γκολ και 12 ασίστ σε 31 συμμετοχές με την Τσέλσι, με τους "μπλε" να ποντάρουν πάνω του για να τους οδηγήσει στο Champions League τη νέα αγωνιστική περίοδο (αυτή τη στιγμή είναι 5οι και παλεύουν για δύο εισιτήρια μαζί με τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ).

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ