ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Τσέλσι ο Αλόνσο μέχρι το 2023

Chelsea's Marcos Alonso celebrates after scoring his side's third goal during the English FA Cup fourth round soccer match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Jan. 28, 2018 . (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Marcos Alonso celebrates after scoring his side's third goal during the English FA Cup fourth round soccer match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Jan. 28, 2018 . (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Τσέλσι φρόντισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μάρκος Αλόνσο μέχρι το 2023 επεκτείνοντας έτσι την υπάρχουσα συμφωνία με τον Ισπανό μπακ για άλλα τρία χρόνια.

Το ενδιαφέρον πολλών ομάδων είχαν προκαλέσει οι εμφανίσεις του Μάρκος Αλόνσο με την Τσέλσι και οι "μπλε" φρόντισαν να δέσουν τον Ισπανό μπακ μέχρι το 2023. Ο 27χρονος μετακόμισε το καλοκαίρι του 2016 στο Λονδίνο μετά από εισήγηση του Αντόνιο Κόντε από την Φιορεντίνα και εκείνος τον δικαίωσε.

Μέχρι στιγμής ο Μάρκος Αλόνσο μετρά 92 συμμετοχές με τη φανέλα της Τσέλσι έχοντας ήδη 15 γκολ και 11 ασίστ.

Κάπως έτσι η διοίκηση της Τσέλσι αποφάσισε να του επεκτείνει πρόωρα τη συνεργασία τους η οποία έληγε το καλοκαίρι του 2020. Οι "μπλε" προσφέροντας και την ανάλογη αύξηση αποδοχών επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον Ισπανό αμυντικό μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

"Είμαι χαρούμενος που θα μείνω εδώ περισσότερο και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Έχω περάσει ήδη δύο εξαιρετικές σεζόν και ανυπομονώ για τις επόμενες" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ισπανός μπακ κατά την ανακοίνωσή του.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ