ΤΣΕΛΣΙ

Ο Σάρι θέλει να περνούν χρόνο οι παίκτες με τα παιδιά τους

Maurizio Sarri, the new Chelsea football team manager, smiles at a press conference to introduce him at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, July 18, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Maurizio Sarri, the new Chelsea football team manager, smiles at a press conference to introduce him at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, July 18, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποφάσισε να καθυστερήσει την έναρξη των προπονήσεων για να επιτρέψει στους παίκτες της Τσέλσι να περνάνε τα πρωινά με τα παιδιά τους.

Ένα πιο χαλαρό κλίμα, σε σύγκριση με τους κανόνες που επέβαλε ο Αντόνιο Κόντε, φαίνεται να αποδίδει καρπούς, όπως υπογραμμίζει ο αγγλικός Τύπος, αφού η Τσέλσι έχει ξεκινήσει με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς στην Premier League.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έβαλε πρώτα την οικογένεια, δημιουργώντας μια μέθοδο εργασίας πολύ ιδιαίτερη με επίκεντρο τους ποδοσφαιριστές και την ισορροπία που πρέπει να έχουν στη ζωή τους.

Ο προπονητής από την Τοσκάνη αποφάσισε να καθυστερήσει την έναρξη των προπονήσεων για να επιτρέψει στους παίκτες της Τσέλσι να περνάνε τα πρωινά με τα παιδιά τους. Για τον ίδιο, αυτό θα έχει αντίκτυπο και στην ψυχολογία τους και στην απόδοσή τους.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ