ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Απέκτησε τον Ερνάντεζ με ποσό-ρεκόρ στην ιστορία της!

France's Kylian Mbappe, Lucas Hernandez, Florian Thauvin hold the trophy after the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
France's Kylian Mbappe, Lucas Hernandez, Florian Thauvin hold the trophy after the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Την απόκτηση του Λουκάς Ερνάντεζ από την Ατλέτικο ανακοίνωσε επίσημα η Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να συμφωνούν τους Μαδριλένους στα 80.000.000 ευρώ για τον Γάλλο μπακ.

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τετάρτης (27/3) η Μπάγερν Μονάχου, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να ανακοινώνουν επίσημα πως ήρθαν σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Λουκάς Ερνάντεζ.

Η Μπάγερν γνωστοποίησε πως συμφώνησε να δώσει 80.000.000 ευρώ στους Μαδριλένους για να κάνει δικό της τον 23χρονο Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο ως το 2024, με το ποσό της μεταγραφής να συνιστά ρεκόρ αγοράς στην ιστορία της Μπάγερν αλλά και της Bundesliga.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που είμαστε σε θέση να υπογράψουμε συμβόλαιο με τον Λούκας Ερνάντεζ, έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο και παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο Λούκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στο αριστερό άκρο είτε στο κέντρο της άμυνας. Θα ενισχύσει την ομάδα και θα συνεχίσει την παράδοση που έχουμε όσον αφορά σε εξαιρετικούς Γάλλους παίκτες", τόνισε ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Atletico's Lucas Hernandez gestures to the referee after fouling Barcelona's Lionel Messi, left, during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at the Metropolitano stadium in Madrid, Saturday, Nov. 24, 2018. (AP Photo/Paul White)
Atletico's Lucas Hernandez gestures to the referee after fouling Barcelona's Lionel Messi, left, during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at the Metropolitano stadium in Madrid, Saturday, Nov. 24, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγερν φιλοξενούνται μάλιστα και δηλώσεις του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, ο οποίος υποστήριξε πως λόγω προβλήματος που έχει στο δεξί γόνατο, ο Ερνάντεζ θα υποβληθεί άμεσα σε εγχείριση έτσι ώστε να είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

"Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα στην ποδοσφαιρική καριέρα μου. Η Μπάγερν είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη και στον κόσμο και είμαι υπερήφανος που θα μπορώ να παλεύω για όλους τους τίτλους με τη φανέλα της Μπάγερν στο μέλλον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ατλέτικο, τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς για τα 12 χρόνια που πέρασα εκεί. Η Ατλέτικο θα είναι πάντα ένα κομμάτι μου. Τώρα είμαι χαρούμενος που κάνω το επόμενο βήμα στην Μπάγερν", δήλωσε από την πλευρά του ο παίκτης.

Σημειώνεται πως ο Ερνάντεζ αγωνίζεται από το 2007 στην Ατλέτικο (από τα τμήματα υποδομής της άρχισε την πορεία του προς την πρώτη ομάδα) και μετράει ήδη 110 συμμετοχές με τους "ροχιμπλάνκος", ενώ έχει προλάβει να παίξει ήδη σε τελικό Champions League (2016) και Europa League (2018) με την Ατλέτικο αλλά και τελικό Μουντιάλ με την εθνική Γαλλίας!

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein, AP Photo/Paul White

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ