ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Χαμός με Αρτούρ στη Μπαρτσελόνα: Αρνείται να επιστρέψει

Χαμός με Αρτούρ στη Μπαρτσελόνα: Αρνείται να επιστρέψει

Ο Αρτούρ ενημέρωσε τη Μπαρτσελόνα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει για να ξαναφορέσει τη φανέλα της και η διοίκηση προετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά του Βραζιλιάνου μέσου.

Η επόμενη σεζόν θα βρει τον Αρτούρ στη Γιουβέντους, αλλά μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρέωσεων της Μπαρτσελόνα στο Champions League, ο Βραζιλιάνος είναι υποχρεωμένος να φορά τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" και να λειτουργεί ως μέλος του κλαμπ. Ο 24χρονος, όμως, έχει ταξιδέψει στη χώρα του και σήμερα δεν έδωσε το παρών στα προγραμματισμένα τεστ για τον κορονοϊό.

Ενημέρωσε τηλεφωνικά πως δεν πρόκειται να επιστρέψει, ενώ οι άνθρωποι της Μπάρτσα του απάντησαν πως έτσι τους οδηγεί στο να κινηθούν νομικά, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο το οποίο δεν σέβεται. Ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο, φαίνεται πως είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα.

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτησή του στις 27 Ιουνίου και από τότε δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποιον από τους αγώνες της ομάδας της Βαρκελώνης. Ή έμενε στον πάγκο ή εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει στο Καμπ Νόου τη Νάπολι στις 8 Αυγούστου, στη ρεβάνς του 1-1. Ο νικητής θα περάσει στα προημιτελικά του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μανωλάς: "Τρέχει" για να προλάβει το ματς με τη Μπαρτσελόνα
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ