ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: "Τρέχει" για να προλάβει το ματς με τη Μπαρτσελόνα

Napoli's Kostas Manolas, left, challenges for the ball with Genk's Mbwana Samatta during a Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Manolas/ AP IMAGES AP IMAGES

Ο Κώστας Μανωλάς ξεκίνησε ήδη θεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το ματς με τη Σασουόλο και να προλάβει τον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα για την φάση των "16" του Champions League στο Καμπ Νου στις 8 Αυγούστου.

Ο Κώστας Μανωλάς αποκόμισε τραυματισμό στο αριστερό πλευρό στο παιχνίδι κόντρα στην Σασουόλο (25/07), ο οποίος μπορεί να στερήσει από τον Τζέναρο Γκατούζο τις υπηρεσίες του Έλληνα αμυντικού το επόμενο διάστημα και δη στη ρεβάνς του Champions League με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα. Ο 29χρονος διεθνής στόπερ έχει ξεκινήσει θεραπείες, ώστε να είναι έτοιμος για την ρεβάνς στο Καμπ Νου η οποία θα γίνει στις 8 Αυγούστου.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι στο Σάο Πάολο, το οποίο είχε διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου, έληξε ισόπαλο 1-1, με την Μπαρτσελόνα φυσικά μετά το σκορ του πρώτου αγώνα να έχει ένα μικρό προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ