ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Θέλουμε να κατακτήσουμε το Champions League"

Barcelona coach Ernesto Valverde follows the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Barcelona coach Ernesto Valverde follows the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βάζει τον πήχη ψηλά αναφορικά με τον φετινό στόχο της Μπαρτσελόνα στο Champions League, όπου δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Το Champions League ξεκινά! Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κάνει πρεμιέρα και θα γεμίσει τις Τρίτες και τις Τετάρτες μας, καθώς πλέον όλοι μπαίνουμε για τα καλά σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς!

Ελληνική εκπροσώπηση θα έχει η αναμέτρηση του "Camp Nou" ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Αϊντχόφεν (19:55), καθώς θα τη διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Λάζαρο Δημητριάδη, ενώ τέταρτος είναι ο Δαμιανός Ευθυμιάδης κι επιπρόσθετοι οι Τάσος Παπαπέτρου και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Οι "μπλαουγκράνα" είναι για 26 εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς αήττητοι. Η ομάδα του Αϊντχόφεν και πρωτοπόρος του ολλανδικού πρωταθλήματος είναι χωρίς νίκη στα τελευταία της έξι ματς στη φάση των ομίλων του θεσμού.

Από την άλλη ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ξεκάθαρος: "Θέλουμε να κατακτήσουμε το Champions League", ενώ επισήμανε ότι τον ίδιο στόχο έχουν και άλλες μεγάλες ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Μπάγερν Μονάχου και η Παρί Σεν Ζερμέν.

"Δεν αισθάνομαι μεγαλύτερη πίεση. Μου αρέσει ότι έχουν αυτή την επιθυμία και ότι η ομάδα διεκδικεί αυτή την διοργάνωση είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Θα θέλαμε να κερδίσουμε το Champions League, η ερώτηση αυτή επαναλαμβάνεται σίγουρα στις συνεντεύξεις τύπου άλλων ομάδων. Έχουμε ένα μεγάλο όνειρο νίκης απέναντι σε πρωταθλήτριες ομάδες όπως η Ατλέτικο, η Γιουβέντους, η Μπάγερν Μονάχου και η Παρί Σεν Ζερμέν", ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής των Καταλανών.

AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ