ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Στο φινάλε της σεζόν θα αποφασίσουμε για το συμβόλαιο"

Barcelona coach Ernesto Valverde sits in the bench prior to the Champions League, Group B soccer match between Barcelona and Inter Milan, at the Nou Camp in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Βαλβέρδε AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανέφερε πως στο φινάλε της σεζόν θα μιλήσει με τη Μπαρτσελόνα για το συμβόλαιό του και το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα και το συμβόλαιό του, αναφέροντας πως στο φινάλε της σεζόν θα αποφασίσουν με τη διοίκηση για το πώς θα πορευτούν οι δυο πλευρές από εδώ και πέρα, αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με τη Χετάφε, τόνισε χαρακτηριστικά: "Έχω συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα. Είναι αλήθεια πως το συμβόλαιο είναι διάρκειας δύο ετών με οψιόν για ακόμα ένα και στο φινάλε της σεζόν θα αποφασίσουμε.

Πάντα υπήρχε καλή συνεργασία ανάμεσά μας. Αν χάσεις ένα παιχνίδι, τότε σε 'επικηρύσσουν'. Αλλά έχω συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Δεν λέω πως είναι κάτι που θα αποφασίσω μόνος μου. Υπάρχει συμβόλαιο υπογεγραμμένο και έχουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλον".

AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ