ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Πρέπει να υποφέρεις για να γίνεις πρωταθλητής"

Barcelona coach Ernesto Valverde watches the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester United and FC Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Barcelona coach Ernesto Valverde watches the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester United and FC Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Μπαρτσελόνα έφυγε με το πολύτιμο 1-0 από το "Ολντ Τράφορντ" στον πρώτο προημιτελικό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε επαίνεσε τους παίκτες του για το πνεύμα μαχητή που έδειξαν στο χορτάρι.

Το κάστρο έπεσε! Για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή ιστορία της η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη στο "Ολντ Τράφορντ" σε επίσημο αγώνα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2 ισοπαλίες - 2 ήττες ο μέχρι πρότινος απολογισμός της σε αυτό το γήπεδο) και το γεγονός αυτό σκόρπισε πολλά χαμόγελα στον πάγκο των "μπλαουγκράνα".

Πρώτος και καλύτερος που έξεφρασε την ικανοποίησή του για το 1-0 (το νικητήριο γκολ για τους Καταλανούς ήρθε στο 12' με αυτογκόλ του Σο) ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον "Τσινγκούρι" να επικροτεί τους παίκτες του για τη μάχη που έδωσαν και που τους βρήκε στο φινάλε να κερδίζουν χωρίς να έχουν δεχτεί ούτε μία τελική προσπάθεια στην εστία τους.

"Είμαι χαρούμενος με την εμφάνισή μας απόψε. Υποφέραμε μερικές στιγμές αλλά για να είσαι πρωταθλητής, θα πρέπει να υποφέρεις.

Αυτή ήταν η πρώτη μας νίκη στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φεύγουμε με μία όμορφη γεύση στο στόμα, αν και το σκορ ήταν κλειστό.

Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα όμως ουδείς ξεχνάει τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των "16", τόνισε μεταξύ άλλων ο Βαλβέρδε.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ