ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Ο Μέσι μπορεί να βάλει γκολ από παντού"

Barcelona coach Ernesto Valverde, right, and Juventus coach Massimiliano Allegri, left, gesture during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona coach Ernesto Valverde, right, and Juventus coach Massimiliano Allegri, left, gesture during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί της Γιουβέντους κι αποθέωσε το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του Λιονέλ Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα πήρε το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, καθώς νίκησε 3-0 τη Γιουβέντους στο "Camp Nou", έχοντας πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι.

Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Ερνέστο Βαλβέρδε, αποθέωσε τον Αργεντινό κατά τη συνέντευξη Τύπου κι εξήγησε γιατί δίνει αξία στη νίκη επί της "Γηραιάς Κυρίας".

"Δίνουμε αξία σε αυτή τη νίκη, κυρίως για τα δεδομένα που δημιουργεί όσον αφορά στην πρόκριση. Νικήσαμε τη φιναλίστ της περυσινής σεζόν, χωρίς να δεχθούμε γκολ κι έχοντας πετύχει τρία. Έχεις την αίσθηση ότι όταν ο Λέο παίρνει την μπάλα, κάτι καλό θα συμβεί για εμάς.

Μπορεί να σου βάλει γκολ από παντού. Από τα αριστερά, από τα δεξιά, από το κέντρο. Είναι αρχηγός, ένας από τους καλύτερους του κόσμου.

Το 1-0 ήταν κομβικό για την εξέλιξη του ματς. Είχαμε δυσκολία στην αρχή, αλλά και την ηρεμία να παίξουμε, να κλέψουμε την μπάλα, να φθάσουμε στην αντίπαλη περιοχή. Δεν ξέρεις πότε μπορεί να "ανοίξει" το παιχνίδι", υποστήριξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ