ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε για αποκλεισμό: "To VAR δεν ήταν με το μέρος μας"

Barcelona's head coach Ernesto Valverde gestures, during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Alaves at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's head coach Ernesto Valverde gestures, during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Alaves at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποστήριξε πως η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε επί της Ατλέτικο όμως ήταν οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά και έφεραν την πρόκριση στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ στους Μαδριλένους.

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο κόντρα στην Ατλέτικο, εκ των οποίων τα δύο μέτρησαν και τα άλλα δύο ακυρώθηκαν μετά από χρήση του VAR, ωστόσο δεν στάθηκαν αρκετά για να της χαρίσουν την πρόκριση στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ.

Οι Μέσι και Γκριεζμάν απάντησαν στο γκολ του Κόκε που σημειώθηκε 18'' μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με την Ατλέτικο να σκοράρει από την πλευρά της στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Μοράτα και Κορέα και να πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποστήριξε πως η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε απέναντι στην Ατλέτικο όμως ήταν οι λεπτομέρειες εκείνες που έκαναν τη διαφορά και έφεραν την πρόκριση στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ στους Μαδριλένους.

Barcelona's head coach Ernesto Valverde reacts during the Spanish Super Cup semifinal soccer match between Barcelona and Atletico Madrid at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Friday, Jan. 10, 2020. (AP Photo/Amr Nabil)
Barcelona's head coach Ernesto Valverde reacts during the Spanish Super Cup semifinal soccer match between Barcelona and Atletico Madrid at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Friday, Jan. 10, 2020. (AP Photo/Amr Nabil) AP PHOTO/AMR NABI

"Το ματς ήταν καλό συνολικά αλλά εμείς είμαστε εδώ για να κερδίζουμε τίτλους. Κυριαρχήσαμε αλλά δεν μπορείς να ξεχάσεις τις λεπτομέρειες. Με τέτοια επίδραση από το VAR, το ματς χάνει τη ροή του.

Το ματς του Κοκέ ήταν οφσάιντ για εκατοστά. Απόψε το VAR δεν μας ευνόησε. Η Ατλέτικο ήταν ταχύτατη στις αντεπιθέσεις", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τσινγκούρι, για να σχολιάσει επίσης για το μέλλον του στον πάγκο:

"Το μέλλον μου; Ξέρουμε πώς είναι το ποδόσφαιρο και τι συμβαίνει όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Χάσαμε και υποθέτω πως θα γίνει κουβέντα για το μέλλον μου, είναι αναπόφευκτο. Προτιμώ να αφοσιωθώ σε πράγματα που μπορώ να ελέγξω".

Από την πλευρά του ο διευθυντής σε θέματα αθλητικών σχέσεων της Μπαρτσελόνα, Γκιγιέρμο Αμόρ, είπε: "Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα, στους παίκτες και στον προπονητή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο 2-3: Στον τελικό με ανατροπή στην ανατροπή
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ