ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τάσεις φυγής από τον Λιονέλ Μέσι

Τάσεις φυγής από τον Λιονέλ Μέσι
Λιονέλ Μέσι

Οι δικαστικές περιπέτειες με την εφορία και τα προβλήματα τόσο με τον πατέρα όσο και με τον αδερφό του, έχουν βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Λιονέλ Μέσι όσον αφορά την παραμονή του στην Ισπανία.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Αργεντινός άσος παραμένει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων εξαιτίας του τραυματισμού που έχει υποστεί και αναμένεται να τον αφήσει μακριά από τα γήπεδα για ένα με ενάμιση μήνα ακόμα.

Έτσι, τα ΜΜΕ βρήκαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τα προσωπικά προβλήματα του επιθετικού της Μπαρτσελόνα. Πρώτο στη λίστα αυτό με την εφορία, ενώ το τελευταίο διάστημα αναφορές γίνονται τόσο στον πατέρα όσο και στον αδερφό του Μέσι.

Σύμφωνα με την cope.es, ο 28άχρονος άσος αισθάνεται πολύ πιεσμένος από τη δικαστική διαμάχη με την εφορία στην Ισπανία και τον κίνδυνο να μπει φυλακή τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του, με αποτέλεσμα να περνά από το μυαλό του ακόμα και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη χώρα και την Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι έχει πληρώσει πολλά εκατομμύρια τους τελευταίους μήνες στο ισπανικό κράτος, όμως η υπόθεση του δεν έχει κλείσει οριστικά γεγονός που τον έχει εκνευρίσει. Μένει να δούμε αν είναι απλά μία φήμη ή όντως ο παίκτης θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου μετά από 15 χρόνια.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ