ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στον "αέρα" το μέλλον του Ράκιτιτς στην Μπαρτσελόνα

FC Barcelona's Ivan Rakitic attends a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, April 20, 2018. Sevilla will play against FC Barcelona in the Spanish Copa del Rey soccer final on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Ivan Rakitic attends a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, April 20, 2018. Sevilla will play against FC Barcelona in the Spanish Copa del Rey soccer final on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", το μέλλον του Ιβάν Ράκιτιτς στην Μπαρτσελόνα είναι αβέβαιο, καθώς ο Κροάτης μέσος θέλει αύξηση των ετήσιων αποδοχών του, με τους "μπλαουγκράνα" να μην δείχνουν τέτοια πρόθεση. Περιμένει στη... γωνία η Παρί.

O Ιβάν Ράκιτιτς αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του μεταγραφικού παζαριού, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο κι η Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, ο 30χρονος χαφ έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.

Βέβαια, την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει δημοσίευμα της " Mundo Deportivo", ο 30χρονος χαφ θα ήθελε να δει μία σημαντική αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του. Παρ' όλα αυτά, οι διοικούντες την "Μπάρτσα" δεν δείχνουν διάθεση να προχωρήσουν σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, το μέλλον του θεωρείται αβέβαιο, καθώς η πρόταση της Παρί είναι ιδιαίτερα δελεαστική και δεν αποκλείεται να τον βάλει σε σκέψεις. Οι Παριζιάνοι του προσφέρουν ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, αλλά δεν προτίθενται να καταβάλλουν τη ρήτρα ύψους 125.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα λόγω ηλικίας.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να υπάρξει πίεση από τον Ράκιτιτς προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Προς το παρόν, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ