ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 2-0: No Μessi, no goal

Sevilla's Ben Yedder, celebrates after scoring against Real Madrid during La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain on Wednesday, May. 9, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's Ben Yedder, celebrates after scoring against Real Madrid during La Liga soccer match between Sevilla and Real Madrid at the Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain on Wednesday, May. 9, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε στη Βαρκελώνη τον Μέσι, στον πάγκο μέχρι το 63' τον Σουάρες και η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα (2-0) στη Σεβίλλη, η οποία απέκτησε προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey (30/1, 22:30 η ρεβάνς). Σαράμπια και Μπεν Γεντέρ τα γκολ, μήνυμα για Σάλα από τον Γάλλο.

Η Σεβίλλη νίκησε 2-0 την Μπαρτσελόνα στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Copa del Rey. Οι "νερβιονένσες" ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο κι έχασαν κλασική ευκαιρία με τον Ουισάμ Μπεν Γεντέρ, ο οποίος τα έκανε όλα σωστά εκτός από το τελείωμα.

Διαμαρτυρήθηκαν και για πέναλτι, αλλά το VAR έδειξε ότι η μπάλα βρήκε στον ώμο κι όχι στο χέρι του Χιλιανού. Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ έκανε το ντεμπούτο του με την "μπλαουγκράνα" φανέλα - μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωσή απόκτησής του από την ομάδα της Βαρκελώνης - είχε διάθεση, κινητικότητα, αλλά σίγουρα δεν είναι Λιονέλ Μέσι ή Λουίς Σουάρες.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε ν' αφήσει στη Βαρκελώνη τον Αργεντινό και στον πάγκο τον Ουρουγουανό. Οι "νερβιονένσες" άνοιξαν το σκορ στο 57ο λεπτό με τον Πάμπλο Σαράμπια, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα από αριστερά με βολέ νίκησε τον Γιάσπερ Σίλεσεν.

Στο 76ο λεπτό, η ομάδα της Ανδαλουσίας έφθασε και στο δεύτερο γκολ. Σε παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά ήρθε ο Ουισάμ Μπεν Γεντέρ στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή έκανε το 2-0. Μάλιστα, ο Γάλλος έβγαλε τη φανέλα του κι αφιέρωσε μήνυμα στον Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος αγνοείται εδώ και δύο ημέρες μετά την πτώση του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα στο "Camp Nou" (30/1, 22:30).

ΣΕΒΙΛΛΗ (Πάμπλο Ματσίν): Χουάν Σοριάνο, Χεσούς Νάβας (71' Αντρέ Σίλβα), Γκαμπριέλ Μερκάδο, Κιέρ, Σέρτζι Γκόμεθ, Εσκουδέρο (88' Γκιλιέρμε), Μπανέγα, Αμαντού, Πάμπλο Σαράμπια (67' Φραν Βάσκες), Πρόμες, Μπεν Γεντέρ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε):Σίλεσεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Νέλσον Σεμέδο (80' Τζόρντι Άλμπα), Βιδάλ, Ράκιτιτς, Αρτούρ, Μάλκομ (63' Φιλίπε Κουτίνιο), Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ (63' Λουίς Σουάρες), Αλενιά.

ΟΙ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Χετάφε - Βαλένθια 1-0 (77' Χόρχε Μολίνα)

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 2-0 (57'Σαράμπια,76΄Μπεν Γεντέρ)

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου

Εσπανιόλ - Μπέτις (20:30)

Ρεάλ - Ζιρόνα(22:30)

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ