ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πουγιόλ: "Καλύτερος αμυντικός στον κόσμο ο Πικέ"

Former Spanish soccer international Carles Puyol arrives at the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Former Spanish soccer international Carles Puyol arrives at the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP

Ο Κάρλες Πουγιόλ έδωσε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα 'Marca" και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις. Αυτή που ξεχώρισε είναι εκείνη για τον ποιον θεωρεί καλύτερο αμυντικό στον κόσμο.

Ο Κάρλες Πουγιόλ αποτελεί ένα ίνδαλμα για την Μπαρτσελόνα. Από τότε που εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο το 2013 η άμυνα των Μπλαουγκράνα δεν ήταν ποτέ ξανά η ίδια. Σε συνέντευξη του στην ισπανική εφημερίδα "Marca", ως εξπέρ του είδους, αποκάλυψε ποιον θεωρεί καλύτερο αμυντικό στον πλανήτη αυτή την στιγμή.

"O Ζεράρντ Πικέ είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στον πλανήτη. Είναι διαφορετικός. Είναι το κλειδί στη Μπαρτσελόνα σε ό,τι προσφέρει. Έχει ηγετικές ικανότητες, είναι ένα φαινόμενο και πολύ καλός φίλος" δήλωσε ο Πουγιόλ, ενώ τον ξεχώρισε και από τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, που εντυπωσιάζει με τη Λίβερπουλ, αλλά και από τον Σέρχιο Ράμος, που αντιμετώπισε αρκετές φορές στην καριέρα του.

Επιπλέον, σχολίασε και τον νυν προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, χρήζοντας τον κατάλληλο για τη θέση τη δεδομένη στιγμή: "Το να είσαι στην Μπαρτσελόνα είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία. Υπάρχουν απαιτήσεις, αλλά κάνει υπέροχη δουλειά".

Ακόμη, απάντησε και σε ερώτηση για την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης: "Είχε οκτώ μήνες να σκεφτεί και να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Η ομάδα δεν είχε πετύχει χωρίς αυτόν και το παραδέχθηκε αυτό. Το ερώτημα είναι εάν μπορεί να τα καταφέρει όσο καλά, όσο τη προηγούμενη φορά".

Τέλος, αναφέρθηκε και στην μειωμένη απόδοση που εμφανίζει ο Μέσι με την Εθνική Αργεντινής σε σχέση με την Μπαρτσελόνα: "Πρέπει να είσαι μία ομάδα, να έχεις μία φιλοσοφία και να την εκτελείς καλά. Νομίζω η Αργεντινή έχει καλούς παίκτες, αλλά δεν παίζει σαν ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μέσι και Ρονάλντο εναντίον θρύλων του ποδοσφαίρου!
Παραγουάη - Μεξικό: Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες των δύο ομάδων
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ