ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ: "Ο τίτλος δεν είναι πια στα χέρια μας"

Barcelona's Gerard Pique reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Gerard Pique reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η αποτυχία της Μπαρτσελόνα να σπάσει το μπλόκο της Σεβίλλης απογοήτευσε τον Ζεράρ Πικέ, με τον Καταλανό στόπερ να εκτιμάει πως ο τίτλος δεν είναι πλέον στα χέρια της ομάδας του.

Η Μπαρτσελόνα είχε "2 στα 2" στην επανεκκίνηση της La Liga μετά από την τρίμηνη απραξία ελέω κορονοϊού ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής είχε την πρώτη της απώλεια βαθμών, μένοντας στο 0-0 με την Σεβίλλη στο "Σάντσεθ Πιθχουάν".

Οι παίκτες του Κίκε Σετιέν δεν έπιασαν υψηλό επίπεδο απόδοσης και η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα απέναντι στους Σεβιγιάνους, με τον Ζεράρ Πικέ να εμφανίζεται μάλιστα αρκετα πεσιμιστής στις δηλώσεις του στο φινάλε, αναφορικά με τη μάχη του τίτλου.

"Νομίζω πως η κατάκτηση του τίτλου θα είναι δύσκολη υπόθεση. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν αλλά υποθέτω πως η Ρεάλ δεν θα πετάξει πολλούς πόντους.

Δεν είναι πλέον στα χέρια μας και θα είναι δύσκολο για την Ρεάλ να αφήσει πόντους. Από αυτά που έχουμε δει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές κάθε σεζόν, θα είναι δύσκολο", δήλωσε αρχικά ο Πικέ, έχοντας προφανώς στο μυαλό του πως σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης περάσει νικηφόρα από το Σαν Σεμπαστιάν κόντρα στην Σοσιεδάδ την Κυριακή, σκαρφαλώνει εκείνη στην 1η θέση.

CORRECTING NAMES OF BOTH PLAYERS : FC Barcelonas Gerard Pique, right, and Sevillas Lucas Ocampos in action during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and FC Barcelona at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Friday, June 19, 2020. (AP Photo/Angel Fernandez)
CORRECTING NAMES OF BOTH PLAYERS : FC Barcelonas Gerard Pique, right, and Sevillas Lucas Ocampos in action during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and FC Barcelona at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Friday, June 19, 2020. (AP Photo/Angel Fernandez) AP PHOTO/ANGEL FERNANDEZ

"Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα για περισσότερη ώρα σε σύγκριση με την αντίπαλό μας.

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Είναι τρίτοι στη βαθμολογία, είναι ομάδα υψηλής κλάσης. Η ισοπαλία μάς αφήνει σε μία θέση όπου ο τίτλος δεν εξαρτάται από εμάς".

Υπενθυμίζεται πως η Μπαρτσελόνα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 65 βαθμούς και η Ρεάλ την καταδιώκει έχοντας 62 και ένα ματς λιγότερο, με τους μερένγκες να έχουν την ευκαιρία να πιάσουν τους μπλαουγκράνα στην κορυφή την Κυριακή και να βάλουν φωτιά στη μάχη του τίτλου με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 0-0: Μπλόκαραν στο Πιθχουάν οι Καταλανοί
Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα: Ο Κουντέ έδιωξε πάνω στη γραμμή φάουλ του Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ