ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Παγίδα" 40.000.000 ευρώ της Ντόρτμουντ στην Μπαρτσελόνα με Ντεμπελέ

"Παγίδα" 40.000.000 ευρώ της Ντόρτμουντ στην Μπαρτσελόνα με Ντεμπελέ
MANU FERNANDEZ

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, έκανε μεγάλο κόλπο όταν συμφώνησε να πουλήσει τον Ντεμπελέ στην Μπάρτσα. Οι Καταλανοί είναι "παγιδευμένοι" μέχρι το 2022 με βάση το deal που υπέγραψαν.

Ρεπορτάζ της "AS" αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχουν κάνει σπουδαία συμφωνία με την Μπαρτσελόνα όταν τους πούλησαν τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Και δεν αναφερόμαστε στα 115.000.000 ευρώ που κόστισε η μεταγραφή.

Εντός του deal, λοιπόν, υπάρχουν και πολλά μπόνους που θα πρέπει να πληρώσει η Μπάρτσα στους Γερμανούς. Βάσει της συμφωνίας, οι ρήτρες αυτές θα καλυφθούν το 2022 όταν εκπνέει η συνεργασία του νεαρού Γάλλου με τους Καταλανούς (σ.σ. κι εφόσον τις έχει πετύχει ο παίκτης: Αριθμός συμμετοχών, γκολ και τίτλων).

Ο Ντεμπελέ, όμως, δείχνει τρομερή δυσκολία στο να είναι εκτός από καλός ποδοσφαιριστής και καλός επαγγελματίας. Αργεί στις προπονήσεις, δεν ακούει τον προπονητή και διοργανώνει ολονύχτιους... μαραθώνιους με βιντεοπαιχνίδια.

Έλα που στην Ντόρτμουντ τα ήξεραν αυτά νωρίτερα και φρόντισαν να δέσουν... κόμπο την Μπαρτσελόνα! Πώς; Σύμφωνα με τους Ισπανούς εάν η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πουλήσει πριν το 2022 τον Ουσμάν Ντεμπελέ, τότε θα είναι αναγκασμένη να αποζημιώσει τους Γερμανούς με όλα τα μπόνους που έχουν συμφωνηθεί!

Πράγμα που σημαίνει ότι όσα χρήματα και να πωληθεί ο Ντεμπελέ, η Μπαρτσελόνα θα λάβει 40.000.000 ευρώ μείον, διότι αυτό είναι το ποσό των μπόνους επίτευξης στόχων! Αξίζει να σημειωθεί πως και η γερμανική "Die Welt" με δικό της ρεπορτάζ επιβεβαιώνει τους Ισπανούς γι' αυτά που γράφουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ