ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπαρτσελόνα φοβάται εθισμό του Ντεμπελέ στα ηλεκτρονικά παιχνίδια

Barcelona's Ousmane Dembele and Samuel Umtiti, right, smile after winning the Spanish Super Cup soccer match between Sevilla and Barcelona in Tangier, Morocco, Sunday, Aug. 12, 2018. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy)
Barcelona's Ousmane Dembele and Samuel Umtiti, right, smile after winning the Spanish Super Cup soccer match between Sevilla and Barcelona in Tangier, Morocco, Sunday, Aug. 12, 2018. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy) AP

Η καταλανική Sport και η AS ασχολούνται με την υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ ο οποίος έχει καταφέρει να "τρελάνει" τον Βαλβέρδε με τα τερτίπια του. Τι φοβούνται στην Μπάρτσα σχετικά με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε τα ταμεία της Ντόρτμουντ και έβαλε μέσα 110.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της το περασμένο καλοκαίρι τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο νεαρός Γάλλος θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι ναι μεν είναι ένας πολλά υποσχόμενος μπαλαδόρος, αλλά από την άλλη δυσκολεύεται ιδιαίτερα να είναι επαγγελματίας!

Σ' ένα ματς άργησε να εμφανιστεί στον πάγκο της ομάδας του, ενώ την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να τρελάνει τον Ερνέστο Βαλβέρδε επειδή καθυστέρησε να πάει στην προπόνηση και οι άνθρωποι των "μπλαουγκράνα" αδυνατούσαν να τον εντοπίσουν (σ.σ. γι' αυτό ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού τον άφησε εκτός με την Μπέτις).

Σύμφωνα με την AS, ο Ντεμπελέ άργησε να ξυπνήσει επειδή έπαιζε όλο το βράδυ με φίλους του ηλεκτρονικά παιχνίδια, γεγονός που έχει θορυβήσει τους Καταλανούς, διότι φοβούνται μήπως η πανάκριβη επένδυσή τους είναι εθισμένη και χρειάζεται βοήθεια για να σταματήσει να παίζει με τις ώρες, ώστε να είναι σωστός στο πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα.

Από την άλλη, η "Sport" το έχει πάει λίγο παραπέρα υπερθεματίζοντας ότι η διοίκηση του κλαμπ προσπαθεί να πείσει τον Ντεμπελέ να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο, διότι αν δεν το κάνει δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι ν' αποχωρήσει.

Επίσης, τα ισπανικά Μίντια αναφέρουν ότι όσο βγαίνουν προς τα έξω τα... κατορθώματα του Ντεμπελέ, τόσο οι υποψήφιοι αγοραστές του θα έχουν το δικαίωμα να διαπραγματευτούν τα 100.000.000 ευρώ που φέρεται να ζητάει η Μπαρτσελόνα για να τον πουλήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ