ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι έκανε "δώρο" το πρώτο του γκολ κόντρα στην Ρεάλ στον Σουάρες

Ο Μέσι έκανε "δώρο" το πρώτο του γκολ κόντρα στην Ρεάλ στον Σουάρες

Ο Μέσι είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει να σπάσει την "κατάρα" που τον κυνηγάει στα ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Copa del Rey, αλλά προτίμησε ν' αφήσει τον Σουάρες να βάλει το γκολ.

Ο σπουδαίος Λέο Μέσι δεν έχει καταφέρει ποτέ να σκοράρει κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης όταν το μεγάλο ντέρμπι γίνεται για το Copa del Rey...

Η "κατάρα" συνεχίστηκε και στο χθεσινοβραδινό ματς του 3-0 στο "Μπερναμπέου", αφού ο Αργεντινός δεν βρήκε δίχτυα, δίνοντας τον τίτλο του πρωταγωνιστή στον Λούις Σουάρες που έβαλε δύο.

Βέβαια, ο Μέσι είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τουλάχιστον να παραβιάσει την εστία του Νάβας, ωστόσο άφησε τον Ουρουγουανό να χτυπήσει το πέναλτι των "μπλαουγκράνα" στο 73'.

Σκεφτείτε πως ο Σουάρες δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο λόγο να εκτελέσει διότι δεν θα πετύχαινε χατ-τρικ, το μόνο ήταν πως από δική του προσπάθεια δόθηκε το πέναλτι στους Καταλανούς, έπειτα από ανατροπή του Κασεμίρο.

Κι όμως, ο Μέσι, που αναλαμβάνει σε τέτοιες περιπτώσεις έκανε πίσω και άφησε τον παρτενέρ του στην επίθεση να πετύχει το 100ο εφετινό γκολ της Μπάρτσα:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ