ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Ινιέστα αποκάλυψε το επόμενο βήμα: Θέλει να γίνει προπονητής

Barcelona's Andres Iniesta applauds the fans after being substituted during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Andres Iniesta applauds the fans after being substituted during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Μετά τον Τσάβι, ο έτερος "εγκέφαλος" της μεσαίας γραμμής της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα αναμένεται ν' ασχοληθεί με την προπονητική και είναι στάνταρ πως όταν κάνει το βήμα θ' ακουστεί ως υποψήφιος κόουτς των "μπλαουγκράνα".

Ένας από τους πιο έξυπνους ποδοσφαιριστές του αθλήματος, ο εκ των "εγκεφάλων" της σπουδαίας Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα έχει φτάσει στα 35 του χρόνια και πλέον σκέφτεται το επόμενο βήμα, μετά από τη στιγμή που θα αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο νυν αρχηγός της ιαπωνικής, Βίσελ Κόμπε είπε σε συνέντευξή του ότι ακόμα έχει το πάθος να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά όταν σταματήσει θ' ασχοληθεί με την προπονητική. Ο έμπειρος μέσος, λοιπόν, μιλώντας στο DAZN αποκάλυψε: "Προσωπικά, σίγουρα θα προσπαθήσω να γίνω προπονητής. Θα μάθω πράγματα και θα δούμε στο μέλλον τι πρόκειται να συμβεί".

Είναι σχεδόν σίγουρο, πλέον, πως όταν ο Ινιέστα πραγματοποιήσει το επόμενο βήμα, όπως έγινε και με τον Τσάβι, τ' όνομά θα ακουστεί αρκετές φορές για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ