ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Σκληρή απάντηση του Μέσι στον Αμπιντάλ

Μπαρτσελόνα: Σκληρή απάντηση του Μέσι στον Αμπιντάλ
AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Ερίκ Αμπιντάλ δήλωσε σε συνέντευξη πως κάποιοι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα δεν ήταν ευχαριστημένοι με τον Βαλβέρδε και ο Λιονέλ Μέσι έδωσε δυναμική απάντηση μέσω Instagram.

Και ξαφνικά... εμφύλιος στην Μπαρτσελόνα! Λίγο καιρό μετα την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της και την αντικατάσταση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον Κίκε Σετιέν, οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν σοβαρό θέμα στο εσωτερικό της ομάδας, με τον Λιονέλ Μέσι να τα βάζει με τον Ερίκ Αμπιντάλ!

Αιτία η συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή των "μπλαουγκράνα" στην καταλανική "Sport", με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα να υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως αρκετοί παίκτες της ομάδας δεν ήταν ευχαριστημενοι με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν δούλευαν σκληρά και υπήρχε πρόβλημα επικοινωνίας στα αποδυτήρια, και τον Λιονέλ Μέσι να ξεσπάει.

Αυτό το έκανε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram, με τον 32χρονο σούπερ σταρ των Καταλανών να υπερασπίζεται τους συμπαίκτες του και να στρέφει τα βέλη του κατά του παράγοντα της Μπαρτσελόνα:

"Ειλικρινά δεν μου αρέσει να κάνω αυτά τα πράγματα αλλα πιστεύω ότι ο καθένας οφείλει να είναι υπεύθυνος όσον αφορά στα καθήκοντά του και στις αποφάσεις του.

Οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει εντός αγωνιστικού χώρου και είναι οι πρώτοι που το αναγνωρίζουν όταν δεν πηγαίνουμε καλά.

Θα πρέπει όμως και οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες του συλλόγου να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για τις αποφάσεις που παίρνουν.

Πιστεύω πως όταν πρόκειται για παίκτες, θα πρέπει να δίνουμε ονόματα διαφορετικά διαφορετικά τους λερώνουμε όλους και διαδίδουμε ψευδείς ειδήσεις", έγραψε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Μπαρτσελόνα: Σκληρή απάντηση του Μέσι στον Αμπιντάλ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος του κειμένου της "Sport" που επέλεξε για να προβάλλει τη συνέντευξη ήταν "Αμπιντάλ: Μετά το Clasico, αρχίσαμε να καθορίζουμε την αποχώρηση του Βαλβέρδε", με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να αναφέρεται στην ίδια συνέντευξη και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μέσι λέγοντας:

"Διαπραγματευόμαστε με τον Μέσι και η σκέψη είναι να επεκτείνουμε τη συμφωνία. Ο Λέο μπορεί να λέει ότι μένει αλλά υπάρχουν πράγματα για να διαπραγματευτούμε στο συμβόλαιο. Συμβόλαιο για άλλα δύο με τρία χρόνια.

Είμαι αισιόδοξος. Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κοσμο και δεν πρέπει να τον χάσουμε. Πιστεύω πως ο Μέσι είναι ευτυχισμένος εδώ, απολαμβάνει τη δουλειά του.

Είναι στο πιο υψηλό επίπεδο, σπάει ρεκόρ. Εμείς ως σύλλογος θέλουμε να τον κάνουμε πιο χαρούμενο. Και για αυτό πρέπει να του προσφέρουμε τους καλύτερους συμπαίκτες, να βελτιώνουμε κάθε χρόνο την ομάδ και να έχουμε τη δυνατότητα να κατακτάμε τίτλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Ντεμπελέ, νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ