ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Σε προχωρημένες επαφές με Τσέλσι για Κουτίνιο

Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Σύμφωνα με την "Sport", η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για την παραχώρηση του Φιλίπε Κουτίνιο, ύστερα από την ενημέρωση της Μπάγερν πως δεν θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του.

Παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Μεταξύ αυτών κι η Τσέλσι, η οποία, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της " Sport", βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται την εφετινή σεζόν στην Μπάγερν, ως δανεικός από τους "μπλαουγκράνα", αλλά παρά την καλή πορεία με τη φανέλα των Βαυαρών, οι διοικούντες τη γερμανική ομάδα ενημέρωσαν την "Μπάρτσα" πως δεν έχουν σκοπό να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αγοράς του ύψους 90.000.000 ευρώ.

Προφανώς, οι Βαυαροί περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η πανδημία, αφού είναι δεδομένο πως τα οικονομικά δεδομένα στο ποδόσφαιρο θα αλλάξουν άρδην, τουλάχιστον για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Γι' αυτό το λόγο, η Τσέλσι έκανε... σφήνα και έδειξε ενδιαφέρον για τον 28χρονο σταρ, ο οποίος έχει εκφράσει τη θέλησή του να επιστρέψει στην Premier League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας, η Μπαρτσελόνα κοστολογεί τον Κουτίνιο στα 90.000.000 ευρώ, αλλά θεωρείται απίθανο η Τσέλσι να φτάσει ή ακόμα και να πλησιάσει ένα τέτοιο νούμερο. Το πιθανότερο είναι, λοιπόν, πως οι δύο ομάδες θα συζητήσουν ένα ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς, ενώ σε διαφορετική περίπτωση οι "μπλε" θα επιδιώξουν ένα καλύτερο deal με λιγότερα χρήματα, αλλά cash, επενδύοντας στο γεγονός πως η "Μπάρτσα" χρειάζεται ρευστό για τη μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ