ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: "Ο Βαλβέρδε κλείνει στόπερ εντός 24ωρών", αποκαλύπτει καταλανικό ΜΜΕ

Barcelona coach Ernesto Valverde watches the Champions League group B soccer match between FC Barcelona and Tottenham Hotspur, at the Camp Nou stadium, in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 11, 2018.(AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona coach Ernesto Valverde watches the Champions League group B soccer match between FC Barcelona and Tottenham Hotspur, at the Camp Nou stadium, in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 11, 2018.(AP Photo/Manu Fernandez) PHOTO CREDITS: AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μπαρτσελόνα ξέμεινε από σέντερ μπακ μετά τους τραυματισμούς των Ουμτιτί και Βερμάλεν και σύμφωνα με την καταλανική "Sport" προχωράει άμεσα σε απόκτηση έμπειρου παίκτη.

Η άμυνα της Μπαρτσελόνα εκπέμπει SOS μετά τους τραυματισμούς των Ουμτιτί και Βερμάλεν που την έχουν αφήσει με μόλις δύο καθαρόαιμους κεντρικούς αμυντικούς, τους Πικέ και Λενγκλέ (στο ματς με την Λεβάντε χρειάστηκε να γυρίσει πίσω ο Ράκιτιτς για να αγωνιστεί σε άμυνα των τριών), και όλα δείχνουν πως στο "Καμπ Νόου" θα προσγειωθεί σύντομα νέος παίκτης.

"Μεταγραφή μέσα σε 24 ώρες", αναφέρει το σημερινό (20/12) δημοσίευμα της "Sport", με την καταλανική εφημερίδα να αναφέρει πως δύο είναι οι παίκτες που ερίζουν για τη θέση.

Ο Αντρέας Κρίστενσεν της Τσέλσι που έχει χάσει τη θέση του βασικού στην Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι και ο οποίος σύμφωνα με το συγκεκριμένο μέσο αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Χέισον Μουρίγιο, που λόγω προβλημάτων τραυματισμού που τον έχουν ταλαιπωρήσει τους τελευταίους 12 μήνες, έχει βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Βαλένθια μόλις σε 16 ματς πρωταθλήματος μέσα στο 2018.

Μπαρτσελόνα: "Ο Βαλβέρδε κλείνει στόπερ εντός 24ωρών", αποκαλύπτει καταλανικό ΜΜΕ

Από την πλευρά της, η έτερη μεγάλη αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης, "Mundo Deportivo", ασχολείται και εκείνη με το μεταγραφικό χτύπημα που ετοιμάζει η "Μπάρσα", με τη διαφορά πως εκείνη θεωρεί πως ο Μουρίγιο είναι ο Νο 1 στόχος του "Τσινγκούρι" για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής της.

Μπαρτσελόνα: "Ο Βαλβέρδε κλείνει στόπερ εντός 24ωρών", αποκαλύπτει καταλανικό ΜΜΕ

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ