ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Φάτι βάζει "εμπόδια" στην επιστροφή Νεϊμάρ

PSG's Neymar reacts after missing goal opportunity during French League One soccer match between PSG and Angers at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar reacts after missing goal opportunity during French League One soccer match between PSG and Angers at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα κάνουν δεύτερες σκέψεις σε ό,τι αφορά μία ενδεχόμενη επιστροφή του Νεϊμάρ στην ομάδα λόγω και της εξαιρετικής παρουσίας του Άνσου Φάτι.

Η επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ του καλοκαιριού. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είχε εκφράσει με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόνους τη θέλησή του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να επιστρέψει στη Βαρκελώνη. Ωστόσο, η επιθυμία του δεν έγινε πραγματικότητα, αφού δεν βρέθηκε η "χρυσή τομή" μεταξύ των δύο ομάδων.

Αποτέλεσμα, η επιστροφή στην "Μπάρτσα" να πάρει αναβολή -τουλάχιστον- μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Βέβαια, η κίνηση της Μπαρτσελόνα για τον 27χρονο επιθετικό δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς όπως αναφέρει δημοσίευμα της " Mundo Deportivo", η εξαιρετική παρουσία του 17χρονου Άνσου Φάτι έχει βάλει σε δεύτερες σκέψεις τους διοικούντες την ομάδα.

Ο νεαρός Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι η αποκάλυψη της εφετινής σεζόν, έχοντας δύο γκολ και μία ασίστ σε έξι συμμετοχές όλες τις διοργανώσεις. Γι' αυτό το λόγο, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα θεωρούν πως σε περίπτωση που επιστρέψει ο Νεϊμάρ θα ανακόψει την πορεία του Φάτι, ο οποίος θεωρείται το next big thing της ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ