ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ξανά τραυματίας ο Ντεμπελέ!

Barcelona's Dembele during Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Dembele during Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ όχι μόνο δεν έχει επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αλλά τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (3/2) και θα μείνει στα pits άλλες 15 ημέρες.

Νέο σίριαλ στο επεισόδιο με τον Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα, ο οποίος είναι μονίμως... τραυματίας στην μπλαουγκράνα θητεία του.

Όχι μόνο δεν έχει επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα των Καταλανών - επρόκειτο να λάβει λεπτά συμμετοχής στο ματς με την Μπιλμπάο για το Copa del Rey - αλλά τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (3/2).

Έτσι θα μείνει εκτός δράσης για δύο ακόμη εβδομάδες. Το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα φοβήθηκε για μεγαλύτερη ζημιά, αλλά σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν η επιστροφή του θα καθυστερήσει τουλάχιστον ακόμη 15 ημέρες.

Ο 22χρονος Γάλλος εξτρέμ έχει προβληματίσει με τους συνεχόμενους τραυματισμούς και δεν έχει δικαιολογήσει τα 125.000.000 ευρώ που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι του 2017 για την απόκτησή του από την Ντόρτμουντ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ