ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Έτσι έζησε η Σακίρα τη συντριβή από την Λίβερπουλ

Μπαρτσελόνα: Έτσι έζησε η Σακίρα τη συντριβή από την Λίβερπουλ

Η ήττα στο "Άνφιλντ" δύσκολα θα ξεχαστεί από την Μπαρτσελόνα και έρχεται ένα video για να την θυμίσει με πικρό τρόπο στους Καταλανούς, με πρωταγωνίστρια την Σακίρα τη μοιραία εκείνη βραδιά (VIDEO).

Η Λίβερπουλ έχει να υπερηφανεύεται για μερικές από τις πιο επικές ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου και η τελευταία καταγράφηκε μόλις πριν λίγους μήνες.

Όχι μάλιστα σε έναν οποιοδήποτε αγώνα αλλά σε ημιτελικό Champions League, με την Μπαρτσελόνα να πηγαίνει στην Αγγλία με προίκα το υπέρ της 3-0 στην Βαρκελώνη στο πρώτο ματς αλλά να ισοπεδώνεται από τους κόκκινους μέσα σε 90 λεπτά.

Ο Οριγκί άνοιξε το δρόμο για τη νίκη-πρόκριση με γκολ από νωρίς, ο Βαϊνάλντουμ έφερε το ζευγάρι στα ίσα σκοράροντας δις στο δεύτερο ημίχρονο και ο Οριγκί και πάλι ήταν εκείνος που αξιοποίησε ιδανικά την παμπόνηρη εκτέλεση κόρνερ του Αλεξάντερ-Άρνολντ για να στείλει την ομάδα του στον τελικό της Μαδρίτης.

Εκείνο το ματς συνιστά κορυφαίο παράσημο για την Λίβερπουλ του Κλοπ και μαύρη κηλίδα για την Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε, και έρχεται μάλιστα ένα video για να ξύσει και άλλο τις πληγές των Καταλανών.

Το ντοκιμαντέρ "Matchday" δημιουργήθηκε για να περιγραψει, παιχνίδι με παιχνίδι, όλη την πορεία της Μπάρτσα την περασμένη σεζόν και μέσα σε αυτό υπάρχει ένα κομμάτι στο οποίο βλέπουμε την σύζυγο του Ζεράρ Πικέ, Σακίρα, την ώρα που παρακολουθεί στο σπίτι της μαζί με τα παιδιά της το Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα 4-0.

Στο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο που είδε το φως της δημοσιότητας, δέχεται ερώτηση από το γιο της για το αν η Μπαρτσελόνα περνάει στον τελικό αν και χάνει 2-0, με την Κολομβιανή τραγουδίστρια να απαντάει καταφατικά, για να ακολουθήσει όμως το 3-0 από τον Βαϊνάλντουμ και να μην κρύψει την απογοήτευσή της.

"Όχι, δεν μπορώ να το πιστέψω, όχι", φωνάζει χαρακτηριστικά Σακίρα, σε μία βραδιά που έφερε τον δεύτερο σερί αποκλεισμό στο Champions League για την Μπαρτσελόνα με τον ίδιο τρόπο. Με απίστευτη εμφάνιση του αντιπάλου της και αυτοκαστροφικές τάσεις από την πλευρά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Εκτός με Κρίσταλ Πάλας οι Σαλάχ και Ρόμπερτσον
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ