ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Εκτός με Κρίσταλ Πάλας οι Σαλάχ και Ρόμπερτσον

Liverpool's Andrew Robertson, right, celebrates with Mohamed Salah after Salah scored his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Andrew Robertson, right, celebrates with Mohamed Salah after Salah scored his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Χωρίς τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Άντριου Ρόμπερτσον θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας, καθώς οι δύο παίκτες δεν ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσε.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο για την 13η αγωνιστική της Premier League, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο πολύ σημαντικών ποδοσφαιριστών του. Ο λόγος για τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Άντριου Ρόμπερτσον, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσε και τέθηκαν νοκ άουτ από τον αγώνα του Σαββάτου (23/11, 17:00).

Όσον αφορά στον Αιγύπτιο επιθετικό, έχει πρόβλημα με τον αστράγαλο από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και χτύπησε σε αγώνα με τη Λέστερ. Ξεκουράστηκε και επανήλθε στη δράση, αλλά στην αναμέτρηση με τη Σίτι χτύπησε ξανά, με αποτέλεσμα ο αστράγαλός του να έχει μαζέψει υγρό και να πονάει. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, δεν αγωνίστηκε και με την Αίγυπτο στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ