ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Αδιέξοδο με Μέσι στο πρώτο ραντεβού των δύο πλευρών

Barcelona's Lionel Messi, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, second leg soccer match between Barcelona and Napoli at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, second leg soccer match between Barcelona and Napoli at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε το ραντεβού του Χόρχε Μέσι, πατέρα και μάνατζερ του Λιονέλ Μέσι, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, για το μέλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Ολοκληρώθηκε δίχως αποτέλεσμα όμως το πρώτο ραντεβού που είχε πλευρά του Λιονέλ Μέσι με την αντίστοιχη της Μπαρτσελόνα με θέμα την παραμονή του Αργεντινού σούπερ σταρ στο σύλλογο της Καταλονίας. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του Λιονέλ Μέσι, βρέθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και συζήτησαν για περισσότερο από δύο ώρες για το τι μέλει γενέσθαι.

Ήταν μια συνάντηση που περίμεναν άπαντες αλλά η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα, θετικό ή αρνητικό, και είναι δεδομένο πως οι δύο πλευρές θα έχουν και άλλες συναντήσεις τις επόμενες μέρες, με σκοπό να βρεθεί μια λύση.

Σε αυτό το πρώτο ραντεβού σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα προσπάθησε να πείσει την πλευρά του Μέσι να παραμείνει ο Αργεντινός στο κλαμπ προσφέροντας του και νέο συμβόλαιο λέγοντας του πως ο Κούμαν τον υπολογίζει.

Την "Μπάρτσα" πλην του προέδρου της την εκπροσώπησε στη συνάντηση και ο Χαβιέρ Μπόρντας, όχι όμως κάποιος δικηγόρος ώστε να μην δείξουν από πλευράς Καταλάνων πως θέλουν να πάνε την υπόθεση στα άκρα ενώ την πλευρά του Μέσι, εκτός από τον πατέρα του, Χόρχε, ήταν εκεί και ο γιος του Ροντρίγκο, αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας, Ζόρζε Πεκούρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ