ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Η μεγάλη επιστροφή και δίνει το παρών στο πρώτο φιλικό της εποχής Κούμαν

Barcelona's Lionel Messi runs during warmup before the Champions League group F soccer match between Slavia Praha and FC Barcelona at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Petr David Josek)
Barcelona's Lionel Messi runs during warmup before the Champions League group F soccer match between Slavia Praha and FC Barcelona at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Λιονέλ Μέσι μετά την ανακοίνωση παραμονής του στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στις προπονήσεις και σύμφωνα με τη Mundo Deportivo θα είναι παρών στο πρώτο φιλικό της εποχής Κούμαν κόντρα στην Ταραγόνα.

Σαν να μην έλειψε μια μέρα. Κι όμως από το βράδυ της 14ης Αυγούστου και τον ιστορικό διασυρμό (2-8) από την Μπάγερν για το Champions League πέρασε ένας ποδοσφαιρικός αιώνας στη σχέση του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός έστειλε εγγράφως αίτημα (burofax) στις 25 Αυγούστου να αποχωρήσει, ήλθε σε κόντρα με την ομάδα και τη Liga για τη ρήτρα, απείχε από τις προπονήσεις, μέχρι που το απόγευμα της Παρασκευής (4/9) έλυσε τη σιωπή του και εξήγησε μέσω συνέντευξης στο Goal.com για ποιο λόγο επέλεξε τελικά να μείνει στην Μπαρτσελόνα.

Ο πούλγκα αναμένεται να περάσει από τεστ κορονοϊού και θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις των μπλαουγκράνα. Μάλιστα, αναμένεται να είναι παρών στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, στο πρώτο ματς της "εποχής Κούμαν" για τους μπλαουγκράνα.

Αυτό θα είναι με αντίπαλο τη Νάστικ Ταραγόνα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo o 33χρονος θα αγωνιστεί.

Photo credits: ΑP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ