ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Ο κίνδυνος μόλυνσης από τον κορονοϊό είναι παντού"

Μέσι: "Ο κίνδυνος μόλυνσης από τον κορονοϊό είναι παντού"
AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στη δράση μετά από δίμηνη αποχή από τα γήπεδα λόγω κορονοϊού, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει υποχρεωτικά να στερηθεί τη γυναίκα και τα παιδιά του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά από δύο μήνες που όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος ήταν λες και βρισκόταν φυλακισμένος ελέω του θανατηφόρου κορονοϊού που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του ( οι νεκροί ξεπεράσει τους 300.000 σε όλο τον πλανήτη), το ποδόσφαιρο δείχνει το δρόμο της ελπίδας και της κανονικότητας κάνοντας προσπάθειες να επανακάμψει.

Αυτό θα γίνει μέσω της επανεκκίνησης των πρωταθλημάτων για την ολοκλήρωση της σεζόν, την ώρα ωστόσο που καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των αθλητών κατά την επιστροφή τους στη δράση.

Αυτό μπορεί μέσω της λύσης της απομόνωσης για αρκετές εβδομάδες για όσο διαρκέσουν οι αγώνες που απομένουν, με τον Λιονέλ Μέσι να εμφανίζεται θετικός στο να παίξει ξανά μπάλα αλλά να μην κρύβει τους προβληματισμούς του για το το γεγονός πως μπορεί να του ζητηθεί να μείνει για κάποιο διάστημα χώρια από τη σύζυγο και τους τρεις γιους του για χάρη της Μπαρτσελόνα.

"Θέλω να παίξω αλλά δεν θα μας αρέσει να μας χωρίσουν από τις οικογένειες μας. Ξέρουμε ότι θα είναι περίεργα όταν επιστρέψουμε, θα υπάρχει ο κίνδυνος πάντα, δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε κανέναν. Θα είναι δύσκολο επίσης και χωρίς την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

Μέσι: "Ο κίνδυνος μόλυνσης από τον κορονοϊό είναι παντού"
AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο κίνδυνος της μόλυνσης είναι παντού, όταν βγαίνεις από το σπίτι ο κίνδυνος υπάρχει ήδη εκεί. Οπότε πιστεύω ότι δεν πρέπει να το σκέφτεσαι πολύ επειδή αν το κάνεις δεν θα μπορείς να πας πουθενά.

Κατανοούμε πως είναι αναγκαίο να τηρήσουμε τα πρωτόκολλα και να υϊοθετήσουμε τα προλητικά μέτρα στο μέγιστο βαθμό.

Το να γυρίσουμε στις προπονήσεις είναι μία αρχή όμως δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο αλλά να συνεχίσουμε να παίρνουμε αυτά τα μέτρα", τόνισε ο Αργεντινός σούπερ σταρ σε συνέντευξή του στην "Mundo Deportivo", για να δηλώσει επίσης για τη μεταγραφική ενίσχυση των μπλαουγκράνα.

"Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι στην ομάδα, πιστεύω θα κάνουν το καλύτερο.Θα είναι πιο δύσκολα πλέον στην αγορά, οπότε εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε".

Κληθείς δε να κάνει ένα πιο ειδικό σχόλιο για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, που τον πολιορκεί η διοίκηση της "Μπάρσα", ο Pulga χαρακτήρισε "ολοκληρωμένο παίκτη" τον συμπατριώτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ