ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Μου λείπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έκανε καλύτερη τη Ρεάλ"

Barcelona's Lionel Messi, left and Real Madrid's Cristiano Ronaldo walk back to take positions during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, left and Real Madrid's Cristiano Ronaldo walk back to take positions during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε ότι του λείπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από το ισπανικό πρωτάθλημα αφού έκανε καλύτερη τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποθέωσε τον Πορτογάλο επιθετικό και ταυτόχρονα πέταξε το "καρφάκι" του για όσους δεν πίστευαν όσα είχε δηλώσει στην αρχή της προηγούμενης σεζόν.

Ο Λιονέλ Μέσι ρωτήθηκε αν του λείπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από το ισπανικό πρωτάθλημα και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική, αφού αποθέωσε τον CR7.

"Ναι, ναι ήταν ωραία που έπαιζε εδώ. Έκανε τη Ρεάλ πιο σημαντική, πιο δυνατή, την έκανε καλύτερη. Το είχα πει και στην αρχή της σεζόν ότι θα λείψει από τη Ρεάλ. Όπως θα συνέβαινε και με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Είχαν τρελαθεί στη Μαδρίτη όταν το είπα, αλλά είναι η αλήθεια. Ένας παίκτης όπως ο Ρονάλντο θα έλειπε σε κάθε ομάδα, ένας παίκτης που σκοράρει 50 γκολ τη σεζόν και ήταν το κλειδί για αυτούς" τόνισε αρχικά ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ποια είναι η σχέση τους με τον Αργεντινό να απαντά: “Όχι, δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Δεν έχουμε γνωριστεί και ούτε έχουμε κάποια σχέση εκτός γηπέδου”.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ