ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Είχαμε εντάσεις με τον Μέσι"

FC Barcelona's Lionel Messi, left, talks with his coach Luis Enrique during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Deportivo Coruna at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 15, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, talks with his coach Luis Enrique during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Deportivo Coruna at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 15, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για την σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι, όταν ήταν προπονητής στην Μπαρτσελόνα, και αποκάλυψε ότι υπήρχε περίοδος έντασης μεταξύ τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε καταλανικό ραδιόφωνο ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με τον Μέσι, η οποία τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο "ρόδινη", αφού υπήρχαν έντονες στιγμές ανάμεσα τους.

Ο ίδιος ο Ενρίκε είχε παραδεχθεί, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των "μπλαουγκράνα", ότι ήταν ο απόλυτος "άρχοντας" των αποδυτηρίων. Κάτι τέτοιο φαίνεται να αμφισβητούσε ο Μέσι, ο οποίος κριτίκαρε το έργο του προπονητή του. Συγκεκριμένα την σεζόν 2014-2015, μετά το τέλος ενός παιχνιδιού απέναντι στη Θέλτα, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής άσκησε κριτική στις επιλογές και τις τακτικές που είχε επιλέξει ο προπονητής του.

Η ιστορία αυτή πήρε διαστάσεις, όταν στο επόμενο παιχνίδι της "Μπάρτσα" με αντίπαλο την Σοσιεδάδ εκτός έδρας, ο Ενρίκε άφησε εκτός 11άδας τον Μέσι επιλέγοντας στη θέση του στο δεξί άκρο της επίθεσης τον Μουνίρ. Η ήττα της Μπαρτσελόνα εκείνη την μέρα είχε ως αποτέλεσμα την έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο Ενρίκε, τέλος, ανέφερε ότι τα βρήκαν, καθώς το θέμα θεωρείται λήξαν πια: "Μέχρι να βρισκόταν λύση σε αυτή τη περίοδο έντασης, την οποία δεν επεδίωκα, έπρεπε να διαχειρισθεί με κάποιον τρόπο. Σήμερα μπορώ να πω μόνο καλά πράγματα για τον Λίο Μέσι."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Σουάρες: "Ήμουν πάντα αφοσιωμένος στον Άγιαξ"
Ρεάλ Μαδρίτης: Αβέβαιο το μέλλον του Ράμος
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ