ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κέμπες σε Μαρτίνες: "Το τρένο της Μπαρτσελόνα περνά μόνο μια φορά"

Inter Milan's Lautaro Martinez controls as Barcelona's Frenkie de Jong tries to stop him the ball during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Inter Milan's Lautaro Martinez controls as Barcelona's Frenkie de Jong tries to stop him the ball during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο Μάριο Κέμπες υπενθύμισε στον συμπατριώτη του, Λαουτάρο Μαρτίνες, ότι το τρένο με την ευκαιρία της Μπαρτσελόνα περνά μόνο μια φορά και υποστήριξε ότι θα συνθέσει φανταστικό δίδυμο με τον Λιονέλ Μέσι.

Μπορεί ο αντιπρόεδρος της Ίντερ, Χαβιέρ Ζανέτι, να έκοψε το βήχα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ωστόσο ο ατζέντης του Αργεντινού εκτίμησε ως πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μετακινηθεί από τους νερατζούρι για την Μπαρτσελόνα και αναζωπύρωσε τη φωτιά.

Ο Αργεντινός πρώην μέσος των Βαλένθια και Ρίβερ Πλέιτ και θρύλος της αλμπισελέστε, Μάριο Κέμπες, υπενθύμισε στον συμπατριώτη του, Λαουτάρο Μαρτίνες, ότι το τρένο με την ευκαιρία της Μπαρτσελόνα περνά μόνο μια φορά και τον κάλεσε ν' αλλάξει επίπεδο.

"Μιλούν οι αριθμοί για το τι έχει πετύχει ο Λαουτάρο τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται στις εμφανίσεις του τόσο με την Ίντερ, όσο και με την εθνική Αργεντινής. Το τρένο περνά μόνο μια φορά και πρέπει ν' ανέβει στο τρένο της Μπαρτσελόνα. Η Ίντερ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά η Μπάρτσα είναι κάτι διαφορετικό.

Θα είναι φανταστικό δίδυμο με τον Μέσι. Στην Ίντερ απέκτησε εμπειρία, αλλά τώρα πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω κατά την άποψή μου", υποστήριξε ο "Ματαδόρ".

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ