ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Χιουμοριστικός Λίνεκερ για Μέσι: "Δεν είμαι παντρεμένος, αλλά αυτός είναι..."

Χιουμοριστικός Λίνεκερ για Μέσι: "Δεν είμαι παντρεμένος, αλλά αυτός είναι..."

Ο Γκάρι Λίνεκερ "βομβάρδισε" τους followers του στο Twitter με αναρτήσεις για τον Λιονέλ Μέσι, κάποιος εξ αυτών διαπίστωσε ότι η γυναίκα του πρέπει να ζηλεύει και ο 58χρονος Άγγλος επιφύλαξε απίθανη ατάκα ως απάντηση.

Με ηγέτη τον Λιονέλ Μέσι που είχε τρία γκολ και μία ασίστ, η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-2 την Σεβίλλη με ανατροπή στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" και έκανε τεράστιο βήμα τίτλου.

Όλη η υφήλιος απήλαυσε τον "διαστημικό" Αργεντινό σε μία ακόμη εξωπραγματική εμφάνισή του με τους "μπλαουγκράνα" και ο 58χρονος Άγγλος πρώην επιθετικός (1986-1989) της ομάδας της Βαρκελώνης, Γκάρι Λίνεκερ, δεν έχασε την ευκαιρία να τον αποθεώσει.

Άλλωστε, είναι δεδηλωμένος θαυμαστής του Μέσι, τον έχει χαρακτηρίσει "εξωγήινο" στο παρελθόν. Το απόγευμα του Σαββάτου (23/2) βομβάρδισε τους 7.210.000 followers του με αναρτήσεις για τον "πούλγκα" (παρατσούκλι του Λίο).

Ένας εξ αυτών διαπίστωσε: "Η σύζυγός σου πρέπει να ζηλεύει πολύ". Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής και παρουσιαστής επιφύλαξε απίστευτη ατάκα ως απάντηση: "Δεν είμαι παντρεμένος, αλλά ο Μέσι είναι".

Ο Γκάρι Λίνεκερ χώρισε το 2016 με την Ντανιέλ Μπουξ, ύστερα από έξι χρόνια γάμου. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος του. Ο πρώτος ήταν το 1986 με τη Μισέλ Κοκέιν με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά και διήρκησε 20 χρόνια (μέχρι το 2006).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ