Έχασε την έφεση και οδηγείται σε δίκη ο Νεϊμάρ για την μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα

Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε την έφεση του Νεϊμάρ για την υπόθεση της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα, με συνέπεια ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ να οδηγείται σε δίκη με την κατηγορία της διαφθοράς.

Σε δίκη οδηγείται ο Νεϊμάρ για την υπόθεση της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα. Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε την έφεση του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα κατά της πρωτόδικης απόφασης. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα δικαστεί με την κατηγορία της διαφθοράς που σχετίζεται με την μεταγραφή του στους Καταλανούς πριν από τέσσερα χρόνια.

Η υπόθεση "άνοιξε" όταν έγινε γνωστό ότι η πραγματική αξία της μεταγραφής του Νεϊμάρ δεν ήταν τα 57.100.000 ευρώ που υποστήριζαν οι "μπλαουγκράνα", αλλά περίπου 17.000.000 ευρώ, καθώς τα υπόλοιπα δόθηκαν στον ίδιο και την οικογένειά του για να πραγματοποιηθεί το deal. M' αυτό τον τρόπο, η εταιρεία "DIS", που κατείχε το 40% των δικαιωμάτων του, δεν πήρε ποτέ το ποσό που της αναλογούσε απ' την μεταγραφή του.

Θυμίζουμε πως ο δημόσιος κατήγορος, Ζοζέ Περάλς ζήτησε τη διετή φυλάκιση του Νεϊμάρ, καθώς και του πατέρα του, επειδή, όπως ισχυρίζεται είχαν γνώση των παρατυπιών της μεταγραφής του απ' τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα. Εκτός απ' την ποινή φυλάκισης, ο Νεϊμάρ καλείται να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 10.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΣΤΑΡ

Οι ισπανικές αρχές ζητούν τη διετή φυλάκιση του Νεϊμάρ!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ο Τούρκος ληστής που έσφαξε 1.200 ανθρώπους

Ποιος ήταν ο αντίστοιχος Φώτης Γιαγκούλας της Σμύρνης και της Προύσας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ