ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οι ισπανικές αρχές ζητούν τη διετή φυλάκιση του Νεϊμάρ!

Οι ισπανικές αρχές ζητούν τη διετή φυλάκιση του Νεϊμάρ!

Ο δημόσιος κατήγορος, Ζοζέ Περάλς ζητάει τη διετή φυλάκιση του Νεϊμάρ και του πατέρα του, καθώς, όπως υποστηρίζει, γνώριζαν τις παρατυπίες στην μεταγραφή του απ' τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα.

Νέοι μπελάδες για την Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση των ισπανικών αρχών, ο δημόσιος κατήγορος, Ζοζέ Περάλς ζήτησε τη διετή φυλάκιση του Νεϊμάρ, καθώς και του πατέρα του, επειδή, όπως ισχυρίζεται είχαν γνώση των παρατυπιών της μεταγραφής του απ' τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα. Εκτός απ' την ποινή φυλάκισης, ο Νεϊμάρ καλείται να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 10.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, ο Περάλς προτείνει την πενταετή κάθειρξη του τότε πρόεδρου των "μπλαουγκράνα", Σάντρο Ροσέλ, ενώ βάζει στο αρχείο τις κατηγορίες για τον νυν διοικητικό ηγέτη, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος εκείνη την περίοδο είχε ρόλο συμβούλου. Στα αιτήματα του δημόσιου κατήγορου είναι επίσης κι η καταβολή του ποσού των 8.400.000 ευρώ ως πρόστιμο απ' τον Ροσέλ.

Θυμίζουμε πως η υπόθεση "άνοιξε" όταν έγινε γνωστό ότι η πραγματική αξία της μεταγραφής του Νεϊμάρ δεν ήταν τα 57.100.000 ευρώ που υποστήριζαν οι "μπλαουγκράνα", αλλά περίπου 17.000.000 ευρώ, καθώς τα υπόλοιπα δόθηκαν στον ίδιο και την οικογένειά του για να πραγματοποιηθεί το deal. M' αυτό τον τρόπο, η εταιρεία "DIS", που κατείχε το 40% των δικαιωμάτων του, δεν πήρε ποτέ το ποσό που της αναλογούσε απ' την μεταγραφή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα έξι μαγικά "σομπρέρος" του Νεϊμάρ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ