ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ουάρντα: "Πώς είναι δυνατόν να έχεις τον MVP της Super League και να μην παίζει;"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άμρ Ουάρντα ήταν... χείμαρρος μετά τη νίκη του Ατρόμητου σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα. Διαβάστε τις τρομερές δηλώσεις που έκανε ο Αιγύπτιος, ο οποίος δεν παρέλειψε να πετάξει το "καρφί" του στον ΠΑΟΚ.

Ο Άμρ Ουάρντα σημείωσε ένα από τα δύο γκολ του Ατρόμητου στην εκτός έδρας νίκη (0-2) των Περιστεριωτών κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Αιγύπτιος μίλησε στην κάμερα της NOVA και δεν παρέλειψε να αφήσει την αιχμή του στον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει (στον Ατρόμητο παίζει ως δανεικός).

Ο μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου μίλησε...

Για την αγκαλιά με τον Νταμίρ Κάναντι και τα δάκρυά του μετά το ματς:

"Ξέρετε την κατάσταση όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ. Ήμουν νευρικός, η ψυχολογία μου δεν ήταν στα καλύτερά της. Τώρα είμαι χαρούμενος γιατί αυτός ο άνθρωπος με βοήθησε. Σήμερα άνοιξα λογαριασμό στα γκολ και θα έρθουν περισσότερα".

Για το αν ο Ατρόμητος είναι ομάδα που τον βοηθά στο να σκοράρει:

"Φυσικά. Αναδείχθηκα MVP στο περσινό πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο. Πήγα στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέσω του Ατρόμητου. Τώρα έδωσα απαντήσεις σε όλους. Δεν είναι φυσιολογικό να διαθέτεις τον καλύτερο παίκτη στη Super League και να μην παίζει".

Για το πού θέλει να αφιερώσει κάπου το γκολ:

"Στα πρώτα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο είχα δύο ασίστ. Αυτό ήταν το πέμπτο ματς. Τώρα έχω μπροστά μου το Κόπα Άφρικα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάει στο Europa League. Στα επόμενα παιχνίδια θα είμαι συνεχώς καλύτερος. Αν με βοηθήσει η ομάδα, θα τη βοηθήσω κι εγώ. Είναι οικογένειά μου".

Για το αν έχει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, επειδή έγινε αναγκαστική αλλαγή:

"Όχι, δεν είναι σοβαρό. Σήμερα έτρεχα σαν να ήμουν σε μαραθώνιο. Αμυνόμουν συνεχώς, πρώτη φορά τόσο πολύ στη ζωή μου. Πιο πολύ άμυνα έκανα παρά επίθεση, αλλά σκόραρα στην κόντρα επίθεση. Ο παικταράς Χατζηϊσαΐας έκλεψε τη μπάλα, έκανε εξαιρετική πάσα και έβαλα το γκολ".

Για το γεγονός ότι ο Χατζηϊσαΐας έφτασε τα τρία γκολ και αν έχουν βάλει κάποιο στοίχημα:

"Αυτός παίζει συνέχεια και στα 90 λεπτά. Εγώ έπαιζα 45 λεπτα και 30λεπτα με τον ΠΑΟΚ. Τώρα θα δούμε... Ας μου πάρει ένα φρέντο εσπρέσο μέτριο με μαύρη, αφού θα δει τα highlights".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ