ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Κουλούρης έγινε πρώτο θέμα στην Ουκρανία επειδή δεν τον πήρε η Ντινάμο

Ο Κουλούρης έγινε πρώτο θέμα στην Ουκρανία επειδή δεν τον πήρε η Ντινάμο

Πρώτο θέμα σ' ένα εκ των κορυφαίων Μέσων της Ουκρανίας έγινε ο Ευθύμης Κουλούρης με τους δημοσιογράφους ν' αναρωτιούνται πώς... ξέφυγε ο 22χρονος στράικερ από την Ντινάμο Κιέβου.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League, Ντινάμο Κιέβου βρισκόταν σε αναζήτηση επιθετικού. Tο περασμένο καλοκαίρι πλήρωσε 6,5 εκατ. ευρώ για τον νεαρό Ουκρανό, Βλάντισλαβ Σουπριάχα και προ ημερών 3,5 εκατ. ευρώ για τον Φραν Σολ.

Στην ιστοσελίδα " Footboom", πάντως, αναρωτιούνται γιατί η ομάδα της ουκρανικής πρωτεύουσας δεν αντιλήφθηκε την ύπαρξη του Ευθύμη Κουλούρη!

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο έχει σκοράρει 19 γκολ σε 21 ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) και οι Ουκρανοί τον έχουν κάνει πρώτο θέμα σε μία ανάλυση με τίτλο: " Ευθύμης Κουλούρης, ο επιθετικός τον οποίο δεν πήρε χαμπάρι η Ντινάμο".

Εντός του αφιερώματος, οι αναλυτές έχουν γράψει ένα μεγάλο κείμενο που δεν αφορά μόνο τα γκολ και τις κινήσεις του 22χρονου μέσα στο γήπεδο, αλλά έφτασαν μέχρι και τον θείο του Λέανδρο Συμεωνίδη ο οποίος είχε πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1954 μέχρι το 1969 με 323 συμμετοχές και 67 γκολ.

Επίσης, υπάρχει ξεχωριστή παράγραφος αφιερωμένη στο πώς διαχειρίζεται ο Κουλούρης τα social media. Στο συγκεκριμένο "κομμάτι" τονίζεται ότι ο νεαρός επιθετικός είναι ενεργός στο Instagram και στο Facebook, ποστάροντας κυρίως για το ποδόσφαιρο και όχι για την προσωπική του ζωή.

Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ FOOTBOOM

Ο Κουλούρης έγινε πρώτο θέμα στην Ουκρανία επειδή δεν τον πήρε η Ντινάμο
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ