ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η Γκαζιάντεπσπορ είδε Ματέι στο Περιστέρι

Η Γκαζιάντεπσπορ είδε Ματέι στο Περιστέρι
Ματέι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κοσμίν Ματέι ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν να τσεκάρουν οι άνθρωποι της Γκαζιάντεπσπορ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Τον είχαν στη λίστα τους, άλλωστε, προτού ο Ρουμάνος καταλήξει στον Ατρόμητο.

Η πώληση του Στέφανο Ναπολεόνι στην Ισταντμπούλ Μπασακσεχίρ άνοιξε το δρόμο στον Ατρόμητο για να δαπανήσει χρήματα, με σκοπό να φέρει στο Περιστέρι τον Κοσμίν Ματέι από τη Ντινάμο Βουκουρεστίου. Πριν πάρει την απόφασή του ο Ρουμάνος να έρθει στην Ελλάδα, η τουρκική Γκαζιάντεπσπορ είχε εκφράσει και αυτή ενδιαφέρον να τον αποκτήσει, καταθέτοντας μάλιστα επίσημη πρόταση.

Ο 24χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός, ωστόσο, διάλεξε Ελλάδα και υπέγραψε στον Ατρόμητο. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως είχατε πληροφορηθεί στο Sport24.gr, αντιπροσωπεία της Γκαζιάντεπσπορ είχε βρεθεί στην Αθήνα, με σκοπό να κάνει tour στα ελληνικά γήπεδα. Δεν ήρθαν scouts, αλλά ο πρόεδρος και ο αθλητικός διευθυντής τουρκικού συλλόγου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι δυο τους παρακολούθησαν το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αστέρα με σκοπό να τσεκάρουν εκ νέου τον Ματέι, ο οποίος βέβαια αγωνίστηκε για ένα 45λεπτο στην ανατροπή (2-1) της ομάδας του σε βάρος των Αρκάδων.

Η αλήθεια είναι πως ο Ματέι δεν έχει βρει ακόμη τον εαυτό του και εκτιμά ότι χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει αυτό που μπορεί. Τώρα, αν θα κάνει νέα κίνηση στο μέλλον η Γκαζιάντεπσπορ για τον "κυανόλευκο" ποδοσφαριστή είναι άγνωστο. Ο Κοσμίν Ματέι έχει αγωνιστεί εφέτος στον Ατρόμητο σε επτά παιχνίδια, τα έξι των οποίων στο πρωτάθλημα και το ένα στο κύπελλο.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ