ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δεν έρχεται στο Περιστέρι ο Μαραντόνα

Former soccer star Diego Maradona, center, watches the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Former soccer star Diego Maradona, center, watches the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP

Ο πρόεδρος της Ντίναμο Μπρεστ, Ντιέγκο Μαραντόνα, δεν θα έλθει στο Περιστέρι για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς θα βρίσκεται στην Αργεντινή.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Ντίναμο Μπρεστ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League (26/7 το πρώτο ματς και 2/7 η ρεβάνς) και πολλοί Έλληνες θα περίμεναν την έλευση του προέδρου της ομάδας από τη Λευκορωσία, Ντιέγκο Μαραντόνα, στο Περιστέρι για τη ρεβάνς της 2ας Αυγούστου.

Ο Αργεντινός σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα μπορέσει να είναι δίπλα στην αποστολή της ομάδας από τη Λευκορωσία. Συγκεκριμένα, ο "Πίμπε Ντε Όρο" θα βρίσκεται στην πατρίδα του για τον επόμενο μήνα, για να δει τους φίλους και την οικογένειά του.

Photo credits: AP Photo/Ricardo Mazalan

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ