ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Παίρνει Γκαλβάο, κοντά και ο Μουνίθ

Ατρόμητος: Παίρνει Γκαλβάο, κοντά και ο Μουνίθ

Ο Ατρόμητος έχει κλείσει τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό Βραζιλιάνο Λούκας Γκαλβάο, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Χουάν Μουνίθ, ο οποίος αγωνιζόταν στον Βόλο.

Κοντά σε δύο μεταγραφές βρίσκεται ο Ατρόμητος. Στην ομάδα του Περιστερίου έχει κλείσει ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός Λούκας Γκαλβάο, με τον Ατρόμητο να κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο από την γερμανική Ίνγκολσνταντ, όπου ανήκει.

Την περσινή σεζόν ο Γκαλβάο είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Αλ-Γουάσλ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πραγματοποιώντας 17 εμφανίσεις, ενώ σκόραρε και ένα γκολ. Μάλιστα, ο 29χρονος Βραζιλιάνος έχει συνυπάρξει στο παρελθόν με τον Νταμίρ Κάναντι στην Άλταχ.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του Χουάν Μουνίθ. Ο 28χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Περιστερίου και απομένουν μόνον οι λεπτομέρειες για το τελικό συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Ο Μουνίθ την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στον Βόλο, με τους δρόμους των δύο πλευρών να χωρίζουν στις 18 Αυγούστου. Τη σεζόν 2019/2020 έπαοξε σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε 5 γκολ και 4 ασίστ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ